Η ΑΕΚ καλείται να πάει χωρίς απρόοπτες απώλειες μέχρι το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στις 11 Φεβρουαρίου, όπως τόνισε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο ΟΦΗ περιμένουμε να παίξει με αλλαγές εν όψει της ρεβάνς Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό. Η ΑΕΚ πρέπει να αξιοποιήσει την έδρα της στα δύο σερί ματς που έχει για να εκμεταλλευτεί τα δύο σερί ντέρμπι που υπάρχουν (ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός) και να πάει μετά στην Τούμπα με καλή ψυχολογία και πλήρης», ανέφερε.

«Λογικά ο Λιβάι Γκαρσία δεν θα είναι διαθέσιμος με ΟΦΗ, δεν χρειάζεται να πιεστεί αν δεν είναι 100% έτοιμος. Περιμένουμε να δούμε μήπως μπει στην αποστολή ο Σιντιμπέ, που δεν είναι το πιο πιθανό. Ο Ραντόνια ή ο Πινέδα είναι υποψήφιοι για τη θέση του», πρόσθεσε.

Τέλος, για τα μεταγραφικά είπε πως «… δεν έχουμε κάποια εξέλιξη. Θα μου έκανε εντύπωση να πάει η ΑΕΚ να πάρει παίκτη από τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ, όπως ο Λιούμπισιτς, με όσα έχουν γίνει. Επίσης, δεν υπάρχει θέμα με τον Γιουσέφ Ατάλ αυτή τη στιγμή, όπως μας είπανε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νέο… τιμολόγιο της Ντόρτμουντ στην Γκλάντμπαχ

Αποχαιρέτησε τον Καμπελά ο Ροντινέι: «Μέγιστος σεβασμός για σένα, είσαι κομμάτι της οικογένειας του Ολυμπιακού»

Τσακίρης: «Ατελείωτο πάρτι μετά την πρόκριση στη Νέα Φιλαδέλφεια - Απόλυτα επιτυχημένος ο Νίκολιτς»

Τσορμπατζόγλου: «Κίνηση για το μέλλον του ΠΑΟΚ ο Σαρρής - Στόχος ένας παίκτης για τις θέσεις της επίθεσης»

Δεσύλλας: «Ελπίδες για Πάντοβιτς ενόψει Τούμπας - Η άμυνα και το ερωτηματικό για τα 6άρια»

Η έκρηξη στο 3-2, το φιλί Ηλιόπουλου σε Πινέδα και ο χαμός στ’ αποδυτήρια: Η παρακάμερα του ΑΕΚ-Κραϊόβα

Τσανάκας: «Με αυτή την ενδεκάδα για να κλείσει καλά το 2025 ο Ολυμπιακός»

Χιμένεθ: «Πρέπει να βρούμε τις κατάλληλες λύσεις και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί επιθετικά»

Επιστροφή Χάμουλιτς και Κάργα στην αποστολή του Βόλου ενόψει Παναιτωλικού

ΠΑΟΚ: Έτοιμος για Παναθηναϊκό ο Ζίβκοβιτς

TAGS: A.E.K.