Στην προετοιμασία της ΑΕΚ για τη ρεβάνς με την Ίντερ Ντ' Εσκάλδες αλλά και στη συνέντευξη Τύπου του Ματίας Αλμέιδα ενόψει της αναμέτρησης, στάθηκε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή «Newsroom».

Ο ρεπόρτερ του σταθμού αναφέρθηκε στα όσα είπε ο Αργεντινός τεχνικός για την κριτική που ασκήθηκε μετά τη διακύμανση του πρώτου αγώνα με την ομάδα της Ανδόρας.

«Είναι λίγο παράνοια. Απομονώνουμε ένα 20λεπτο. Υπήρξε μια νοοτροπία χαλάρωσης. Μπορείς να αναγνωρίσεις ένα πρόβλημα. Πρώτος έκανε κριτική ο Ματίας Αλμέιδα. Μετά περνάμε σε μια φάση απαξίωσης που δεν μπορεί να υπάρχει σ' αυτό το επίπεδο.

Έχουμε εκτοξεύσει ένα πολύ μικρό ποσοστό που κάνει πολύ μεγάλη... βαβούρα. Ο Ματίας Αλμέιδα εισπράττει τα πάντα, του μεταφέρονται τα πάντα και σε ένα βαθμό απογειώνει και τα πάντα.

Ο κόουτς έχει αντιληφθεί ότι έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη της διοικησης, αλλά τώρα είναι η ευκαιρία να το ζήσει. Στον κόσμο εστιάζει ο Ματίας. Έχει σημασία ότι είναι πάντα ειλικρινής άνθρωπος
», τόνισε μεταξύ άλλων.

Από εκεί και πέρα, αναφέρθηκε και στο αγωνιστικό κομμάτι και στον καταρτισμό της ενδεκάδας ενόψει της ρεβάνς.

Σε ό, τι αφορά, δε, το δημοσίευμα για τον Άντον Μίραντσουκ, υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αφορά την ΑΕΚ.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πρόκριση από τώρα για Απόλλωνα Λεμεσού, ήττα για ΑΕΚ Λάρνακας - Άνετες 4άρες για Άγιαξ και Παρτίζαν

Δεσύλλας: «Καλή βραδιά για τον Παναθηναϊκό, αυτοί ήταν οι πέντε κορυφαίοι»

Κοντούρης: «Έγινε το πρώτο βήμα, υποχρέωσή μας να μπούμε στη League Phase»

«Πολλά τα θετικά, αφομοιώνουν το σύστημα του Νίστρουπ οι παίκτες»: Το σχόλιο Νεραντζιά για τη νίκη του Παναθηναϊκού

«O Αντίνο με πλασεδάρα πάγωνει τους Ούγγρους»: Το σποτάκι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το διπλό του Παναθηναϊκού

Τσάπρας: «Είμαστε στον Παναθηναϊκό και ξέρουμε ότι πρέπει να παίξουμε στη League Phase...»

Νίστρουπ: «Πρέπει να τελειώνουμε τις ευκαιρίες - Δεν είναι ώρα ακόμη για να πούμε “συγχαρητήρια”»

Αθανασίου: «Μπορούσε να έχει διαλύσει την Πάκσι ο Παναθηναϊκός - Η διαφορά ποιότητας και η σοβαρότητα»

Τα γκολ και το ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού στην Ουγγαρία

Νικολογιάννης: «Έκανε αυτό που έπρεπε ο Παναθηναϊκός – Νίκη που είναι κάτι παραπάνω από μισή πρόκριση»

TAGS: A.E.K.