Στη διαχείριση του αγώνα με τον Άρη από τον Ματίας Αλμέιδα -αλλά και ένα μεταγραφικό σενάριο στο οποίο ενεπλάκη το όνομα της ΑΕΚ- αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Συζητώντας με τους Αντώνη Πανούτσο-Αντώνη Καρπετόπουλο, σημείωσε ότι ο Αργεντινός (ενόψει και του ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό) θα κάνει δεδομένα rotation.

Εκτίμησε λοιπόν ότι θα επαναφέρει τον Αθανασιάδη κάτω από τα δοκάρια και χαρακτήρισε πιθανότατη την παρουσία των Πήλιου, Γιόνσον, Γαλανόπουλου, Πισάρο και Πόνσε στην αρχική ενδεκάδα.

Όταν ερωτήθηκε, δε, για το ενδεχόμενο ανταλλαγής του Φαν Βέερτ με τον Φαμπιάνο, τόνισε ότι δεν υφίσταται τέτοιο θέμα:

Αφενός επειδή η ΑΕΚ δεν ψάχνει στόπερ και αφετέρου επειδή -ακόμα κι αν έψαχνε- θ’ αναζητούσε καλύτερο, ενώ έχει οψιόν και για τον Κάλενς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Διευκρινιστική δήλωση Παπαδόπουλου: «Δεν τοποθετήθηκα για την ορθότητα ή μη της απόφασης του VAR»

Νικολακόπουλος: «Τα καμπανάκια χτυπάνε από καιρό χωρίς όμως να έχει αλλάξει κάτι ο Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό»

Αμετάβλητο το απουσιολόγιο στον Παναθηναϊκό

Αθανασίου: «Μονόδρομος το 2Χ2 για τον Παναθηναϊκό αν θέλει να αλλάξει την κουβέντα - Θα προλάβει ο Κοντούρης»

Τσορμπατζόγλου: «Δεν μπορούμε να μιλάμε για αποτελέσματα όταν η εικόνα του ΠΑΟΚ παραμένει προβληματική»

Σταματέλος: «Δεν φταίει μόνο ο προπονητής για την εικόνα του Ολυμπιακού»

Δεσύλλας: «Γέμισε την στατιστική του και με ποιότητα τον άξονα ο Ρενάτο - Να μείνει ως… πολυτέλεια για τον Παναθηναϊκό»

Κρίνονται… άπαντες στον Ολυμπιακό

Φυτανίδης στη Δίκη: «Η γκρίνια αδικεί τον Μεντιλίμπαρ»

Η «καυτή» Τούμπα και ο... πάγος του ντέρμπι: Η παρακάμερα από τη «λευκή» ισοπαλία ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού!

TAGS: A.E.K.