Το ρεπορτάζ της ΑΕΚ μετέφερε ο Γιώργος Τσακίρης, με τις τελευταίες πληροφορίες για τον αυριανό αγώνα της με την AEΛ Novibet.

Αναφερόμενος στις σκέψεις του Νίκολιτς για την ενδεκάδα του αγώνα, επεσήμανε ότι θα γίνουν αλλαγές σε αυτή.

Ο Πένραϊς έχει προβάδισμα για το ένα άκρο στην άμυνα, ενώ στην επίθεση ο Κοϊτά θα είναι ο ένας ακραίος, με την άλλη θέση να διεκδικείται από τρεις παίκτες.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί σε ένα γεμάτο γήπεδο, καθώς είναι έντονη η διάθεση των οπαδών της ομάδας να στηρίξουν τους παίκτες της ΑΕΚ.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δεσύλλας: «Έκπληξη αν θα μείνει ο Μπενίτεθ στον Παναθηναϊκό - Διαφορά φιλοσοφίας και αγωνιστική εικόνα οι λόγοι»

Τάισον: «ΠΑΟΚάρα είσαι τρέλα μες το μυαλό, μαζί στα εύκολα και στα δύσκολα»

«Μην ξαναβγάλεις το σκουφί»: Αποθέωση για τον Λουτσέσκου απ’ τον κόσμο του ΠΑΟΚ

Οι διαιτητές της τέταρτης αγωνιστικής των play outs

Νέος Διευθύνων Σύμβουλος του Παναθηναϊκού ο Στέφανος Γιουρέλης

Τσανάκας: «Εύκολη η νίκη του Ολυμπιακού στο ντέρμπι, η μεγάλη διαφορά ήταν ο Τσικίνιο»

Ντέμης: «Πήρε το ντέρμπι πάρα πολύ εύκολα η ΑΕΚ, δεν είδα έναν ΠΑΟΚ να μπει για να διεκδικήσει ξανά τον τίτλο»

Το εντυπωσιακό drone show στην Τούμπα για τα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ!

Τσακίρης: «Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Νίκολιτς, δίκαιη και αναγνωρισμένη η πρωτιά της ΑΕΚ»

Τσορμπατζόγλου: «ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο η Μακεδονία, ο Σαββίδης ''μεγάλωσε'' τον σύλλογο - Είχε εικόνα φάντασμα με την ΑΕΚ»

TAGS: A.E.K.