Η μεγάλη ώρα για την ΑΕΚ… πλησιάζει και ο Γιώργος Τσακίρης μετέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 τα τελευταία νέα της Ένωσης για το αποψινό ματς με τον Άγιαξ.

Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα, το επικρατέστερο σενάριο είναι να διατηρήσει το αγαπημένο του 4-4-1-1, αλλά είναι σοβαρές οι σκέψεις για να πάει σε σύστημα που δεν έχει χρησιμοποιήσει ξανά στους «κιτρινόμαυρους».

Γκάλο και Τσόσιτς κοντράρονται για μια θέση. Αν προτιμήσει τον Βραζιλιάνο, τότε δεν θα διαφοροποιήσει κάτι στον σχηματισμό της ομάδας του ο 49χρονος τεχνικός. Αν προτιμήσει τον Σέρβο, τότε πιθανόν να πάει σε σχήμα με 3 αμυντικούς, που θα αλλάζει σε τέσσερις παίκτες, αναλόγως αν είναι σε θέση άμυνας ή επίθεσης η Ένωση. Ο 25χρονος στόπερ θα γίνεται τρίτος αμυντικός ή δεξιός μπακ, όταν ανεβαίνει ο Μιχάλης Μπακάκης.

Ο λόγος που κάνει αυτές τις σκέψεις ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι ότι θέλει να περιορίσει τον Τάντιτς που αγωνίζεται στο αριστερό «φτερό» του «Αίαντα» και βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Επιπλέον, όπως ανέφερε ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ στους 94.6, είναι πάνω από 2.500 φίλοι (κοντά 3.000) της ομάδας στην Ολλανδία και αναμένεται περίπου 700 να μην μπουν στο γήπεδο, καθώς δεν έχουν προλάβει να πάρουν εισιτήριο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.