Παραμένουν 2-3 διλήμματα για την ενδεκάδα της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

«Πιστεύω πως θα διατηρήσει ο Αλμέιδα τον Πήλιο στην ενδεκάδα. Τα βασικά ερωτηματικά έχουν να κάνουν με το ‘8’ και το ‘10’. Αν θα δούμε δηλαδή τον Σιμάνσκι μαζί με Πινέδα ή αν θα παίξει ο Γιόνσον και ο Μεξικανός θα είναι σε άλλη θέση. Για τη θέση πίσω από τον φορ φαίνεται πως έχει προβάδισμα ο Λιούμπισιτς», τόνισε.

Παράλληλα αναφέρθηκε στα 4.500 εισιτήρια για το ματς με τον Παναθηναϊκό που δεν έχουν περάσει από την απαραίτητη διαδικασία ταυτοποίησης κρούοντας, όπως και η ΠΑΕ, τον κώδωνα του κινδύνου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ολυμπιακός και Μαγιόρκα συμφώνησαν για Μαφέο, απομένει το ''ναι'' του παίκτη»

Κετσετζόγλου: «Η ΑΕΚ θέλει να κάνει τουλάχιστον μία ακόμα μεταγραφή μέσα στον Ιούνιο - Τι ισχύει με Γιόβιτς και Πινέδα»

Τσανάκας: «Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας εξελίξεις για τους πρώτους στόχους του Ολυμπιακού»

Νέα εποχή στον ΠΑΟΚ: Λέο Μάτος και Βιεϊρίνια αναλαμβάνουν τα ηνία του αγωνιστικού τμήματος!

Δεσύλλας: «Πατάει ''γκάζι'' για ενίσχυση και αποχωρήσεις ο Παναθηναϊκός - Μεγάλος στόχος η αναβάθμιση στα χαφ»

Σορετίρε: «Επιστρέφω πεινασμένος για περισσότερα»

«Συμφωνία Ολυμπιακού και Λόπεθ, ανακοινώνεται μόλις τελειώσει τις διακοπές του»

Παναθηναϊκός: Τερμάτισε 3ος σε διεθνές τουρνουά νικώντας Κόμο και Τορίνο

Ντι Μάρτζιο: «Ο Ματσάρι θέλει να φέρει τον Ζερμπίν στον Ηρακλή»

Νικολακόπουλος: «Εντάξει με Μαφέο, τα μασάει ο Ουνάι, ξεκαθαρίζει για Τσάπρα ο Ολυμπιακός»

TAGS: A.E.K.