Το κύριο ζήτημα που εντόπισε, αφού λόγω των κακών καιρικών συνθηκών δεν μπορούσαν να βγουν συμπεράσματα, στο φιλικό της ΑΕΚ με την Κλαμπ Μπριζ σημείωσε ο Γιώργος Τσακίρης.

Παράλληλα, στάθηκε και στα μεταγραφικά ζητήματα, με τις τρεις υποθέσεις που ολοκληρώνονται τις επόμενες ημέρες.

«Η ΑΕΚ έδειξε πολύ καλή στο… σέρφινγκ, δηλαδή ήταν καλή όποτε είχε τον άνεμο. Αλλά με τέτοιες συνθήκες και τέτοιον αέρα, εγώ δεν λαμβάνω υπόψη αυτό το φιλικό, δεν βγήκαν συμπεράσματα. Δέχτηκε μπάλες στην πλάτη και σε χώρους που δεν έπρεπε, δεν λέω για το αυτογκόλ αλλά για τα άλλα δύο, όπου η άμυνα είναι πολύ ψηλά και με τέτοιον αέρα θα έπρεπε να είναι πιο πίσω. Πρόβλημα είναι και η αναποτελεσματικότητα της ΑΕΚ, στο 30λεπτο που έπαιξε με υπέρ της τον άνεμο. Η ΑΕΚ είχε τον αέρα, έκανε 12 τελικές, οι 8 μέσα από την περιοχή και έπρεπε να βρει 1-2 γκολ μίνιμουμ. Εποικοδομητική ήττα αυτή για την ΑΕΚ, έπαιζε με -6 παίκτες αυτή τη στιγμή που μιλάμε» είπε αρχικά.

Για τις μεταγραφές τόνισε: «Περιμένουμε ανταλλαγή εγγράφων με Κοϊτά ώστε να ανακοινωθεί, ήταν ο πρώτος στη λίστα της και από πίσω ο Μίλσον. Για τον Στρακόσα είναι σε μια διαδικασία ολοκλήρωσης της απόκτησής του από την ΑΕΚ. Όσον αφορά τον Περέιρα, το deal είναι ως το 2026. Με τον Κορέα η ΑΕΚ βρίσκεται σε συζητήσεις».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Φωτιάς στο ΠΑΟΚ – Ηρακλής, Ευαγγέλου στο ΟΑΚΑ: Οι διαιτητές της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League

Πατέρας Μπούση για ΟΦΗ: «Έγινε τόσο μεγάλο το όνειρο του γιου μου, ευχαριστώ τον αρχιτέκτονα, Χρήστο Κόντη»

ΠΑΟΚ: Στο κόκκινο η πίεση για Λίσι – Το ντέρμπι με τον Ηρακλή και η αλλαγή κάτω από τα δοκάρια

Ο Τάισον απάντησε στην κριτική μετά την ήττα από την Καλαμάτα: «Σταματήστε να λέτε πράγματα που δεν είναι αλήθεια»

Τσορμπατζόγλου: «Δύσκολη η διαχείριση της εβδομάδας στον ΠΑΟΚ»

Δεσύλλας: «Τα λάθη που ανέλυσε ο Νίστρουπ και οι αλλαγές που έρχονται στον Παναθηναϊκό»

Το οικογενειακό γεύμα στην Κηφισιά Tutu Deals και το μήνυμα ενότητας του Πρίτσα

Κίνδυνος τιμωρίας της έδρας για τον ΟΦΗ

Asteras AKTOR: Καθαρή η μαγνητική του Κουρμπέλη, «τρέχει» για Παναθηναϊκό

«Όλοι ξέρετε ότι μιλάμε γι’ αυτό όλη την εβδομάδα»: Η αρχηγική ομιλία του Ρέτσου πριν το ντέρμπι!

TAGS: A.E.K.