Για τα δεδομένα στο θέμα Γκαρσία και τον «τελικό» με τον Άρη μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Συζητώντας με τους Αντώνη Πανούτσο-Αντώνη Καρπετόπουλο, επανέλαβε ότι ο πρώτος σκόρερ της «Ένωσης» δεν έχει μυϊκό πρόβλημα, δεν θα μείνει καιρό έξω και η απουσία του οφείλεται κυρίως σε λόγους προστασίας.

Όσο για την καθοριστική ρεβάνς με τους Θεσσαλονικείς, υπογράμμισε ότι ο Ματίας Αλμέιδα θα μείνει σταθερός στην λογική του και θα παρατάξει ενδεκάδα Κυπέλλου.

Κάτι που σημαίνει, όπως εξήγησε, ότι θα γίνει rotation σε μεγάλο βαθμό και ίσως γίνουν ακόμα και 8-9 αλλαγές, σε σχέση με την ενδεκάδα απέναντι στον Παναθηναϊκό.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ολυμπιακός: Αναλαμβάνει το σκάουτινγκ ο Μπενεντέτ - Ο νέος ρόλος του Ακκά

Τσορμπατζόγλου: «Σοκ για τον ΠΑΟΚ ο αποκλεισμός - Μεγάλη αγωνία για τον Κωνσταντέλια»

Ούγκρεσιτς: «Επέλεξα τον ΠΑΟΚ γιατί αγαπώ τα ασπρόμαυρα - Θέλω πρωτάθλημα και Κύπελλο»

Λίσι: «Αν δεν υπήρχε ένα τεράστιο λάθος του διαιτητή, δεν θα ήμασταν εκτός Ευρώπης-Πρέπει να βελτιωθούμε»

Stoiximan Super League: Εκτός έδρας δοκιμασίες για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, στη Λεωφόρο η ΑΕΚ – Ξεχωρίζει το Άρης-ΟΦΗ

ΠΑΟΚ: Στήριξη Σαββίδη στο πλάνο και τρεις μεταγραφές για την επόμενη μέρα

Ολυμπιακός: Φουλ για εξτρέμ και χαφ – Οι περιπτώσεις που ξεχωρίζουν

Κηφισιά-ΑΕΚ: «Κιτρινόμαυρη» φόρα κόντρα σε… αργοπορημένη πρεμιέρα

Asteras AKTOR-Ολυμπιακός: Στην Τρίπολη με μοναδικό στόχο τους το 2Χ2 οι «ερυθρόλευκοι»

Ατρόμητος-ΠΑΟΚ: Η ανάγκη για βαθμούς κοντράρεται με την ανάγκη για αντίδραση

TAGS: A.E.K.