Ο Εζέκιελ Πόνσε αποτελεί τον εκλεκτό της διοίκησης της ΑΕΚ για την κορυφή της επίθεσης και το ποδοσφαιριστή που θα αποτελέσει επί της ουσίας τον διάδοχο του Σέρχιο Αραούχο, πλαισιώνοντας τον Μάρκο Λιβάγια.

Όπως μετέφερε, λοιπόν ο Γιώργος Τσακίρης στον ΣΠΟΡ FM 94.6, οι συζητήσεις ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Ελλάδος και τη Ρόμα σε ότι έχει να κάνει με το δανεισμό του 21χρονου βρίσκονται σε αρκετά προχωρημένο στάδιο, με τις δύο πλευρές να έχουν φτάσει επί της ουσίας σε συμφωνία και το μόνο που να απομένει πλέον για να σφραγιστεί επί της ουσίας το deal, να είναι η έγκριση του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Σύμφωνα με το ρεπόρτερ της Ένωσης, οι κιτρινόμαυροι θα καλύψουν το 50% από τα συνολικά 1,2 εκατομμύρια ευρώ που προβλέπει το συμβολαίου του ποδοσφαιριστή, ενώ θα υπάρχει και οψιόν αγοράς η οποία θα ανέρχεται στα 4-5 εκατ. ευρώ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γρηγορίου: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω ό,τι έχει γίνει - Να βρούμε γκολ για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη»

Χωρίς Κίνι, αλλά με Μήτογλου κόντρα στην ΑΕΛ ο Ατρόμητος

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR

TAGS: A.E.K.