Στον αποκλεισμό από το Conference League και τους λόγους που δεν πρόκειται να προκαλέσει απογοήτευση στην ΑΕΚ αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Συζητώντας με τον Τάσο Νικολόπουλο, σημείωσε ότι η «Ένωση» ήταν καλύτερη από τη Ράγιο και στα δυο ματς δικαιούταν τουλάχιστον 1-2 γκολ παραπάνω.

Επικαλέστηκε λοιπόν τη δήλωση του αντιπάλου ότι δεν προκρίθηκε ο καλύτερος και τόνισε ότι ο κόσμος εύλογα χειροκρότησε βλέποντας την ομάδα του ν’ αγγίζει μια μεγάλη ανατροπή.

Όσο για το επερχόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, το χαρακτήρισε ευκαιρία για τους «κιτρινόμαυρους» να τελειώσουν τον έναν από τους ανταγωνιστές για τον τίτλο, χαρακτήρισε βέβαιη την επιστροφή Γιόβιτς, αλλά όχι και την παρουσία του Ζίνι στην αρχική ενδεκάδα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γρηγορίου: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω ό,τι έχει γίνει - Να βρούμε γκολ για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη»

Χωρίς Κίνι, αλλά με Μήτογλου κόντρα στην ΑΕΛ ο Ατρόμητος

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR

«Παραμένει στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού ο Μαρτινέλι»

TAGS: A.E.K.