Τους άξονες γύρω από τους οποίους πρέπει να χτιστεί η ΑΕΚ της νέας σεζόν επεσήμανε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Μιλώντας στην εκπομπή των Αντώνη Πανούτσου-Αντώνη Καρπετόπουλου, σημείωσε ότι ναι μεν το υπάρχον υλικό είναι μια χαρά στις θέσεις από τη μέση και μπροστά, ωστόσο έχει και τεράστιες ανάγκες ενίσχυσης.

Εκτίμησε λοιπόν ότι απαραίτητο για να ισορροπήσει και να φτιαχτεί μια ομάδα που δεν θ’ αδικεί τον εαυτό της είναι ν’ αποκτηθούν τουλάχιστον δυο στόπερ και άλλα τόσα «8άρια», που όλοι τους θα προορίζονται για βασικοί.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Τάισον απάντησε στην κριτική μετά την ήττα από την Καλαμάτα: «Σταματήστε να λέτε πράγματα που δεν είναι αλήθεια»

Τσορμπατζόγλου: «Δύσκολη η διαχείριση της εβδομάδας στον ΠΑΟΚ»

Δεσύλλας: «Τα λάθη που ανέλυσε ο Νίστρουπ και οι αλλαγές που έρχονται στον Παναθηναϊκό»

Το οικογενειακό γεύμα στην Κηφισιά Tutu Deals και το μήνυμα ενότητας του Πρίτσα

Κίνδυνος τιμωρίας της έδρας για τον ΟΦΗ

Asteras AKTOR: Καθαρή η μαγνητική του Κουρμπέλη, «τρέχει» για Παναθηναϊκό

«Όλοι ξέρετε ότι μιλάμε γι’ αυτό όλη την εβδομάδα»: Η αρχηγική ομιλία του Ρέτσου πριν το ντέρμπι!

«Τέτοιες συμπεριφορές τιμούν το ελληνικό ποδόσφαιρο»: Το «ευχαριστώ» της Καλαμάτας στον ΠΑΟΚ και τους οπαδούς του!

Νικολακόπουλος: «Ο Γιάρεμτσουκ και οι άλλες αλλαγές του Ολυμπιακού με την Μαρσέιγ»

Χριστοφιλέας στους 94,6: «Δεν ψηλώσαμε απότομα - Το ποδόσφαιρο στο τέλος σου δίνει όσα αξίζεις»

TAGS: A.E.K.