Για τη διαφορά που κάνει ο Λιβάι Γκαρσία στη φετινή ΑΕΚ και το… τρομακτικά δύσκολο έργο των αντιπάλων του μίλησε, μεταξύ άλλων, στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Μιλώντας με τους Αντώνη Πανούτσο-Αντώνη Καρπετόπουλο, σημείωσε ότι ακόμα και στις προπονήσεις (όπως η σημερινή ανοιχτή) ο πρώτος σκόρερ της «Ένωσης» κάνει όργια.

Φέρνοντας λοιπόν ως παράδειγμα τα εκπληκτικά ποσοστά του σε τελειώματα φάσεων και το γεγονός ότι έριξε κάτω δυο φορές μέχρι και τον… Μουκουντί, τόνισε ότι βρίσκεται σε beast mode.

Όσο για το προσεχές ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, εκτίμησε ότι έχει προβάδισμα η διατήρηση του σχήματος με δυο «εξάρια», εκφράζοντας ωστόσο την άποψη ότι προσεχώς ο Ματίας Αλμέιδα θα πρέπει να επαναφέρει τον Πινέδα στα χαφ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Σοκαριστική η εικόνα του ΠΑΟΚ - Πρέπει να περιμένουμε μια εβδομάδα για να δούμε τι μάθημα πήρε»

Ολυμπιακός: Οι πρώτες σκέψεις Ιμανόλ για Μαρσέιγ

Δεσύλλας: «Το μήνυμα του Νίστρουπ και η επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό»

Χριστοφιλέας: «Ιστορική στιγμή για την Καλαμάτα - Ο κόσμος του ΠΑΟΚ με το χειροκρότημά του έδειξε το μεγαλείο του»

Τσανάκας: «Η αμυντική συνέπεια του Ολυμπιακού και η ανάγκη για μεγαλύτερη επιθετική παραγωγή»

Παναθηναϊκός: «Πάνω απ' όλα, ομάδα» - Το μήνυμα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό

Λίσι: «Αποκλειστικός υπεύθυνος εγώ, μη αποδεκτή η εικόνα μας»

Ξέσπασμα Πέλκα μετά το κάζο του ΠΑΟΚ: «Νιώθουμε όλοι ντροπή, ήταν απαράδεκτη η εικόνα μας»

Ο εφιάλτης του ΠΑΟΚ είχε όνομα: Κένεθ Βάργκας - Όσα απίστευτα έκανε ο Κοσταρικανός στην Τούμπα!

Βάργκας: «Χαρούμενος που επέστρεψα υγιής, ευχαριστώ τον προπονητή για την εμπιστοσύνη»

TAGS: A.E.K.