Στη νέα πρόκληση που έχει μπροστά της η ΑΕΚ -και έχει να κάνει με τη διαχείριση της πρωτιάς στη βαθμολογία- αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Μιλώντας στην εκπομπή των Αντώνη Πανούτσου-Αντώνη Καρπετόπουλου, σημείωσε ότι μετά το come back με το οποίο κάλυψε τη διαφορά, η «Ένωση» πρέπει ν’ ανταπεξέλθει και στην πίεση της κορυφής.

Εκτίμησε λοιπόν ότι σε αυτή την προσπάθεια θα έχει ως μεγάλο πλεονέκτημα την επιστροφή Γκατσίνοβιτς-Ελίασον, προβλέποντας ότι με τη σταδιακή επανένταξή τους στην ενδεκάδα η ομάδα θα ξαναδείξει την… προ Μουντιάλ εικόνα.

Κατά τ’ άλλα, σημείωσε ότι έγινε και η πρώτη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ημιτελικού Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, μεταφέροντας τη θέση που διατύπωσαν εκεί οι Πειραιώτες ότι αν υπάρξει έστω και μια πέτρα ή αντικείμενο στην υπογειοποίηση, θα κάνουν αναστροφή και θα γυρίσουν πίσω.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μεϊτέ: «Απογοητευτική η σεζόν, τιμή μου να φοράω τη φανέλα του ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Πιθανή η πρόσληψη αθλητικού διευθυντή στον ΠΑΟΚ»

Τσανάκας: «Αυτές τις θέσεις θα επιχειρήσει να καλύψει γρήγορα ο Ολυμπιακός»

«Ήσουν παράδειγμα ταπεινού ανθρώπου, είχες καρδιά παιδιού»: Συγκινητικά μηνύματα για τον Άντζα από Τοροσίδη και Καστίγιο

Τσακίρης: «Υπάρχει ενδιαφέρον, όχι κρούση για Μουκουντί - Δεν θα πάρει ρίσκα στα μεταγραφικά η ΑΕΚ»

«Αντίο φίλε»: Οι πρώην συμπαίκτες του αποχαιρετούν τον Παρασκευά Άντζα

Το βίντεο που επιβεβαιώνει τον bwinΣΠΟΡ FM: Έτσι συνέβη το θερμό επεισόδιο Μαρινάκη - Δημητριάδη

Στο νοσοκομείο ο Μαραγκός, συνεχίζει να δίνει τη μάχη του!

Στο πλευρό του Δέλλα και ο Ατρόμητος: «Εκφράζουμε τη βαθιά μας οδύνη για την απώλεια της Γωγώς Μαστροκώστα»

Εισαγγελική έρευνα για το επεισόδιο Μαρινάκη - Δημητριάδη στο ΟΑΚΑ

TAGS: A.E.K.