Στην απόκτηση των δύο γκολκίπερ που θα αντικαταστήσουν τους Στάνκοβιτς-Αθανασιάδη που κόπηκαν από την προετοιμασία της ΑΕΚ εστίασε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού ανέφερε πως αυτό που ακουγόταν για διπλή ενίσχυση κάτω από τα δοκάρια έγινε ξεκάθαρο σήμερα (22/06), αναλύοντας στη συνέχεια τα δεδομένα με τα ονόματα που απασχολούν την «Ένωση».

Συγκεκριμένα, επισήμανε ότι ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι είναι πολύ κοντά και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα φορέσει τη φανέλα των «κιτρινόμαυρων».

Παράλληλα, για την περίπτωση του Θωμά Στρακόσα σχολίασε πως υπάρχει ουσιαστική επαφή με τον «δικέφαλο», ενώ στάθηκε και στο ενδιαφέρον για τον Βασίλη Μπάρκα.

Τέλος, επισήμανε πως δεν βλέπει κάποια ουσιαστική εξέλιξη έως τη Δευτέρα (24/06) και απαντήσεις από παίκτες που αρέσουν στην ΑΕΚ θα δοθούν μάξιμουμ μέχρι τις 5 ή 10 Ιουλίου.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηλιόπουλος: «Η ΑΕΚ είναι ιδέα και στάση ζωής - Οραματίζομαι όλα τα νέα παιδιά να είναι δικοί μας φίλαθλοι»

Τσακίρης: «Κανένα θέμα Παλίνια για ΑΕΚ - Τι ισχύει για τη νέα φανέλα»

Τσανάκας: «Πότε τελειώνει του Σμαΐλοβιτς - Κάνει νέες προτάσεις για τους στόχους του ο Ολυμπιακός»

Δεσύλλας: «Πλησιάζουν Ντε Φράι και Πένια, ανακοινώνεται ο Καμαρά - Οι εξελίξεις για Τσάπρα»

«Σε ευχαριστούμε Ραζβάν»: Το αποχαιρετιστήριο βίντεο του ΠΑΟΚ στον Λουτσέσκου

Ολυμπιακός σε Μπιανκόν: «Ευχαριστούμε για όλα»

Νικολό Σίρα: «Μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ ο Λίσι - Υπογράφει μέχρι το καλοκαίρι του 2028»

Τεστάρει δυνάμεις με Άγιαξ και… επιστρέφει στη Λεωφόρο: Το πρόγραμμα των φιλικών του Παναθηναϊκού

«Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ενδιαφέρονται για τον Μουντιαλικό Ουρουγουανό Ματίας Βίνια»!

Σπουδαία κίνηση από Ηλιόπουλο: Αναλαμβάνει για έναν χρόνο όλα τα έξοδα λειτουργίας των Παιδικών Χωριών SOS Καλαμάτας

TAGS: A.E.K.