Εκτενής γι’ ακόμα μια μέρα η κουβέντα για τα μεταγραφικά ζητήματα της ΑΕΚ στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 από τον Γιώργο Τσακίρη.

Ο ρεπόρτερ της «Ένωσης» είχε να πει πως: «Δεν έχει βρει πρόταση για Ελίασον η ΑΕΚ. Δεν έχουν φτάσει οι Σάντος και Γκρέμιο στα λεφτά που απαιτούνται. Έχει μπει μια άνω τελεία στο θέμα του Κυριακόπουλου. Κοντά στα 3 εκατομμύρια θέλει να πάρει η Μόντσα. Η ΑΕΚ δεν κοστολογεί εκεί τον παίκτη. Υπάρχουν μια – δυο περιπτώσεις που φαίνεται να προκρίνουν οι Ριμπάλτα και Αλμέιδα για αριστερό μπακ».

Παράλληλα, ο Γιώργος Τσακίρης αναφέρθηκε και στις σκέψεις του Πελάδο για την 11άδα του Σαββατιάτικου ματς με τον Παναιτωλικό, λέγοντας:

«Υπάρχει η σκέψη για αλλαγές. Ένα μεγάλο ερωτηματικό για το κέντρο της άμυνας. Δεν ξέρουμε για τον Μήτογλου, ο Μουκουντί μάλλον είναι στο 100% πλέον. Αν προστατευθεί, τότε θα δούμε Βίντα με Σιμάνσκι. Στα χαφ ο Γιόνσον προβάδισμα με τον Πινέδα κι έναν εκ των Λιούμπισιτς – Περέιρα. Κοϊτά και Πάολο Φερνάντες διεκδικούν θέση βασικού στις πτέρυγες».

Ακούστε το ρεπορτάζ:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η ατάκα Έσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το αν η Αργεντινή μπορεί να ξαναφτάσει στην κορυφή του κόσμου

Γιόβιτς on fire και δυνατές μονομαχίες με Αλεξίου - Πλάνα από την προπόνηση της ΑΕΚ

«Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε την τελική του πρόταση στη Σάμσουνσπορ για τον Φαν Ντρόνχελεν»

Τσορμπατζόγλου: «Σανταμαρία και… δεύτερος χαφ τη νέα εβδομάδα, έρχεται κι ο Άλι – Ερωτηματικό για τον Μεϊτέ»

Καρβουνιάρης: «Καταπληκτικό το κλίμα στην ΑΕΚ - Τα δίδυμα που δοκιμάζει ο Νίκολιτς ενόψει του πρώτου φιλικού»

Αποσύρθηκε ο Βέλεθ

Τσακίρης: «Ανανεώσεις όπως του Ριμπάλτα είναι πιο σημαντικές από αυτές των ποδοσφαιριστών»

Τσανάκας: «Χτυπά πολύ ψηλά για χαφ ο Ολυμπιακός»

Δεσύλλας: «O Kρίστιανσεν, η ''δίψα'' του κόσμου και οι επόμενες κινήσεις του Παναθηναϊκού στα μεταγραφικά»

Αντύπας: «Ο Μεντιλίμπαρ θέλει να δει βελτίωση στα τελειώματα των φάσεων - Ανεβαίνει ο Πόποβιτς»

TAGS: A.E.K.