Μια προπόνηση διαφορετική από τις καθιερωμένες ήταν η τελευταία της ΑΕΚ στο Κίελτσε, όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο προετοιμασίας της Ένωσης.

Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν θέλησε να δουλέψει πολύ η ομάδα του στο χορτάρι, μάζεψε τους παίκτες κοντά του και μέσω συζήτησης που κράτησε αρκετή ώρα θέλησε να περάσει τη δική του φιλοσοφία στο τακτικό κομμάτι, όπως μετέφερε ο Γιώργος Τσακίρης στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6. O Ισπανός τεχνικός στάθηκε αρκετά στην αμυντική λειτουργία και στον τρόπο που θέλει να ξεκινάει η κυκλοφορία της μπάλας από πίσω.

Το ενδιαφέρον στη συζήτηση που είχε ο Χιμένεθ με τους ποδοσφαιριστές του ήταν ότι τους να κάνουν ερωτήσεις σε όποια απορία είχαν και πράγματι αρκετοί από τους παίκτες πήραν μέρος στην κουβέντα με τον Ισπανό κόουτς.

Ακούστε εδώ το σχετικό απόσπασμα...

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.