Χωρίς τον αρχηγό της, θα πρέπει να μάθει να ζει για τους επόμενους μήνες η ΑΕΚ, αφού ο Πέτρος Μάνταλος, υπέστη τελικά ρήξη χιαστού, επιβεβαιώνοντας τις αρχικές ανησυχίες.

Η ΑΕΚ, καλείται να βρει τον παίκτη που θα καλύψει το κενό του Μάνταλου, αλλά αυτό ίσως να γίνει και εκ των έσω, όπως τόνισε στον ΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Τσακίρης.

«Θα δούμε το επόμενο διάστημα και ως τον Γενάρη, αν μπορεί να καλυφθεί εκ των έσω το κενό του Μάνταλου. Μπορεί αν τα πράγματα πάνε καλά, η αντικατάσταση του παίκτη να αποτελέσει δεύτερη ανάγκη, αν ανταποκριθεί στις απαιτήσεις κάποιος από τους ήδη υπάρχοντες στο ρόστερ. Ο χρόνος θα δείξει αν πρέπει να γίνει κίνηση για αντι-Μάνταλο» ήταν το σχόλιο του Γιώργου Τσακίρη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γκαρέ: «Δεν εξαρτάται από εμένα αν θα μείνω στον Άρη, αλλά από το κλαμπ και τον πρόεδρο»

Τρέλα στον κόσμο του Παναθηναϊκού: Γεμίζει το Πανθεσσαλικό για το ματς με τον Βόλο!

Τσακίρης: «Μόνο κάποιες παρουσίες παικτών μπορεί να κρατήσει η ΑΕΚ»

Παναθηναϊκός: Κυκλοφορούν σήμερα στις 14:00 τα εισιτήρια για ΑΕΚ σε... combo με ΤΣΣΚΑ Σόφιας!

Τσορμπατζόγλου: «O ''δίαυλος'' επικοινωνίας που ψάχνει ο Λίσι -Που βρίσκονται οι ανανεώσεις Μιχαηλίδη & Ζίβκοβιτς»

Στο Καυτανζόγλειο το Σάββατο ο Φοφόνκα για το Ηρακλής-Kifisia FC Tutu Deals: «Η ομάδα μας χρειάζεται δίπλα της»

ΑΕΚ: Επιστρέφει και στρέφεται σε Παναιτωλικό

ΠΑΟΚ: Σενάριο με Μπάνζα και Εντιαγέ μαζί – Η αγωνία για Πέλκα πριν τον ΟΦΗ

Τσορμπατζόγλου: «Ζήτημα για τον προβληματικό ΠΑΟΚ η αξιοποίηση του Μπάνζα - Θέλει να χτίσει κορμό, αλλά...»

Ο Παναιτωλικός πήρε εισιτήρια για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ

TAGS: A.E.K.