Στην επικείμενη αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (5/2, 17:30) αναφέρθηκε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στον Τάσο Νικολόπουλο.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι η «Ένωση» θα πάει πιο συγκεντρωμένη στο παιχνίδι, έχουσα ως παράδειγμα και τις πρόσφατες εξόδους της κόντρα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Ιωνικό, όπου στην πρώτη ηττήθηκε 2-1 και στη δεύτερη πήρε δραματική νίκη (1-2).

Από εκεί και πέρα, στάθηκε στα πλάνα του Ματίας Αλμέιδα και στο κατά πόσο αυτά θα επηρεαστούν από το ντέρμπι που ακολουθεί για τον «δικέφαλο», απέναντι στον Ολυμπιακό για το Κύπελλο.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Είδαμε και στο Σερβία-Ελλάδα γιατί είναι καλύτερος με τον Βάργκα ο Γιόβιτς»

Δεσύλλας: «Ο καθοδηγητής Ντε Φράι και η εμφάνιση του Τετέι κόντρα στη Σερβία»

Τσανάκας: «Ο Ιμανόλ έχει συνηθίσει να δουλεύει και με νεαρούς παίκτες»

Τσορμπατζόγλου: «Χρειάζεται ρυθμό ο Μπάνζα - Μεγάλη ζημιά για τον ΠΑΟΚ τυχόν καθυστέρηση στο Καυτανζόγλειο»

Ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε πότε θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

«Είναι ήδη ο ηγέτης του Παναθηναϊκού»: Αποθεώνουν τον Ντε Φράι στην Ιταλία

Τσακίρης: «Διαφήμιση για την ΑΕΚ οι δηλώσεις του Μάγερ - Πιθανότερη η ενεργοποίηση Αργυρίου παρά Πιερό»

Εθνική Ελλάδας: Προπόνηση στο Βελιγράδι και αναχώρηση για Γερμανία μετά το μεγάλο διπλό

Νικολακόπουλος: «Γιατί ο Μάριους θυμίζει Ελ Κααμπί - Τι ισχύει με Μπέιλι και Γκουστάβο Σα»

Δεσύλλας: «Θέλει βελτίωση σε δημιουργία, στατικές φάσεις και ανασταλτικό κομμάτι ο Νίστρουπ»

TAGS: A.E.K.