Στην προετοιμασία της ΑΕΚ για τον «τελικό» με την Άντερλεχτ, αλλά και τα δεδομένα στο μεταγραφικό κομμάτι, αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Συζητώντας με τους Τάσο Νικολόπουλο-Νίκο Ζέρβα, σημείωσε ότι από το μέτωπο των τραυματιών υπάρχει αισιοδοξία για τον Γιόβιτς και θεωρείται πιο δύσκολο να προλάβουν οι Ζίνι και Γκατσίνοβιτς.

Αφού τόνισε λοιπόν ότι πιθανότερη τριάδα στα χαφ θα είναι οι Μαρίν, Πινέδα και Λιούμπιτσιτς, σημείωσε ότι έχει προβάδισμα για τ’ αριστερά ο Πήλιος έναντι του Πένραϊς.

Και απαντώντας στο αν και πόσο θα παίξει ρόλο η πρόκριση στις κινήσεις ενίσχυσης, ξεκαθάρισε ότι τουλάχιστον στο θέμα του χαφ δεν ισχύει κάτι τέτοιο και δεδομένα θα γίνει αυτή η μεταγραφή.

Ακούστε το ρεπορτάζ του Γιώργου Τσακίρη στην επίσημη σελίδα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο YouTube

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Το δίλημμα Γκεοργκίεφ ή Βίντα και οι σκέψεις Νίκολιτς - Ο κόσμος της ΑΕΚ θα ξεπεράσει τις 5.000 στο γήπεδο»

Νικολακόπουλος: «Το πλάνο του Μεντιλίμπαρ για το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός»

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Χωρίς διακριτικά της ομάδας όποιος πήρε εισιτήριο στη θύρα 5Α»

Παναθηναϊκός για Θύρα 7: «Ποτέ ξανά»

Αθανασίου: «Η τριάδα στην άμυνα, οι απουσίες και η επικρατέστερη 11άδα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι»

Ράτσιτς: «Να νικήσουμε τον ΠΑΟΚ και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας - Σημαντικό ντέρμπι για όλη την πόλη»

Όμορφη επίσκεψη στο ξενοδοχείο της ΑΕΚ από μαθητές του Ειδικού Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Σερρών

Κωνσταντινίδης: «Ικανοποιημένοι από τις μεταγραφές - Με νοοτροπία… Λεωφόρου κόντρα στον Άρη»

Ζαφείρης: «Ένιωσα κατευθείαν ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη οικογένεια»

Άρης-ΠΑΟΚ: Σαββόπουλος και Τσορμπατζόγλου για το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης

TAGS: A.E.K.