Η ΑΕΚ δίνει την Πέμπτη (19:45) την πρώτη μάχη με τη Ράγιο Βαγιεκάνο στο «Βαγέκας» για τα προημιτελικά του Conference League και ο Γιώργος Τσακίρης μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τα τελευταία νέα της Ένωσης.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι δύο φαίνεται να είναι τα διλήμματα του Μάρκο Νίκολιτς για την ενδεκάδα του «δικέφαλου» κόντρα στους Ισπανούς και αυτά αφορούν την αριστερή πλευρά.

Αρχικά, υπογράμμισε ότι στη θέση του μπακ ο Πένραις έχει ρυθμό και προέρχεται από την καλή εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό, με αποτέλεσμα να διεκδικεί φανέλα βασικού από τον Πήλιο, ενώ μπροστά τους υπάρχουν οι Περέιρα και Γκατσίνοβιτς για μια θέση σε ρόλο αριστερού χαφ.

Παράλληλα, στάθηκε στον απόλυτα πειθαρχημένο Νίκολιτς, που είναι focus στο παιχνίδι με τους Ισπανούς, τους οποίους έχει διαβάσει πολύ καλά ενόψει του αυριανού (09/04) αγώνα.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.