Τα τελευταία νέα από το «στρατόπεδο» της ΑΕΚ μία ημέρα πριν το εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Βόλο για την Stoiximan Super League, μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Αρχικώς, ο ρεπόρτερ της «Ένωσης» τόνισε πως το ματς με τον Βόλο αποτελεί ένα σημαντικό εμπόδιο για τους «κιτρινόμαυρους», στην προσπάθεια της ομάδας να διευρύνει το αήττητο, να παραμείνει ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα, αλλά και να φτιάξει την ψυχολογία της ενόψει ευρωπαϊκής της πρεμιέρας στο League Phase του Conference League.

Επιπλέον, στάθηκε στο ενδιαφέρον που θα έχει να δούμε τις επιλογές του Μάρκο Νίκολιτς σε μια τέτοια κατάσταση, όπου η ΑΕΚ θα έχει τρία ματς σε μία εβδομάδα με πρωτάθλημα και Ευρώπη και το πώς θα διαχειριστεί το ροτέισον.

Τέλος, αναφορικά με την αυριανή ενδεκάδα ξεκαθάρισε πως υπάρχουν μερικά ερωτηματικά στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, εκτιμώντας πως οι Ζοάο Μάριο και Ελίασον είναι φαβορί για τη θέση του δεύτερου φορ και του δεξιού εξτρέμ.


Ακούστε το ρεπορτάζ της ΑΕΚ στο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο YouTube.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΠΑΟΚ: Άλλαξε το πλάνο στη διακοπή – Χωρίς φιλικό και με το βλέμμα στον Μπάνζα

Ολυμπιακός: Τριήμερο ρεπό και αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Γκουστάβο Σα

ΑΕΚ: Επιστροφή στα Σπάτα με πολλές απουσίες – Τα δύο φιλικά και οι παίκτες που ανεβάζουν ρυθμούς

Τσακίρης: «Είδαμε και στο Σερβία-Ελλάδα γιατί είναι καλύτερος με τον Βάργκα ο Γιόβιτς»

Δεσύλλας: «Ο καθοδηγητής Ντε Φράι και η εμφάνιση του Τετέι κόντρα στη Σερβία»

Τσανάκας: «Ο Ιμανόλ έχει συνηθίσει να δουλεύει και με νεαρούς παίκτες»

Τσορμπατζόγλου: «Χρειάζεται ρυθμό ο Μπάνζα - Μεγάλη ζημιά για τον ΠΑΟΚ τυχόν καθυστέρηση στο Καυτανζόγλειο»

Ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε πότε θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

«Είναι ήδη ο ηγέτης του Παναθηναϊκού»: Αποθεώνουν τον Ντε Φράι στην Ιταλία

Τσακίρης: «Διαφήμιση για την ΑΕΚ οι δηλώσεις του Μάγερ - Πιθανότερη η ενεργοποίηση Αργυρίου παρά Πιερό»

TAGS: A.E.K.