Έκλεισε Στρακοσα και Κοϊτά η ΑΕΚ!

Θέμα χρόνου είναι να κάνει δικούς της η Ένωση τον 29χρονο γκολκίπερ, για τον οποίο απομένουν τα τυπικά, όπως ανέφερε ο Γιώργος Τσακίρης μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94.6, καθώς ξεπεράστηκαν τα θέματα που υπήρχαν με την Μπρέντφορντ, αλλά και τον Μαυριτανό εξτρέμ. Το deal με τη Σεν Τρούιντεν είναι στα 4 εκατ. ευρώ, όπως ανέφερε ο ρεπόρτερ των «κιτρινόμαυρων» στην εκπομπή «Επίθεση από τα Μπακ» και τον Σωτήρη Ταμπάκο.

Ο Κοϊτά, ο οποίος ήταν ο πρώτος στόχος της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα για τα εξτρέμ, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ της ΑΕΚ, αγωνίζεται στην ομάδα από το Βέλγιο από το 2021, όταν και πήρε μεταγραφή από τη Βάασλαντ-Μπέβερεν (51 ματς, 9 γκολ, 2 ασίστ), ενώ έχει αγωνιστεί επίσης στις Γκελ (34 ματς/5 γκολ), Κόρτραϊκ (16 ματς, 2 γκολ, 3 ασίστ) και Γάνδη (7 συμμετοχές, 1 γκολ). Με τη Σεντ Τρούιντεν μετράει 94 ματς με 19 γκολ και 7 ασίστ. Την περασμένη σεζόν έκανε 38 συμμετοχές με 15 γκολ και 3 ασίστ.

Ο Στρακόσα επιστρέφει στην Ελλάδα μετά το πέρασμά του από Λάτσιο, Σαλερνιτάνα και Μπρέντφορντ, θα αποκτηθεί από την ΑΕΚ ώστε να αποτελέσει ένα πολύ δυνατό δίδυμο με τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι κάτω από τα «κιτρινόμαυρα» γκολπόστ. Πλέον, η ΑΕΚ έχει προτεραιότητα την απόκτηση ενός φορ, αλλά και ενός αριστερού μπακ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σε πολύ καλό δρόμο για επέκταση του συμβολαίου του Νίκολιτς η ΑΕΚ!

Λουτσέσκου: «Μένω στον ΠΑΟΚ - Δεν θα είχα πρόβλημα αν η διοίκηση αποφασίσει να αποχωρήσω»!

«Ματιές της Σάο Πάολο προς τον Μάνσα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ είτε θα αποκτήσει δανεικό τον Γιακουμάκη, είτε θα ψάξει για κάτι άλλο»

Δεσύλλας: «Τα ονόματα που παίζουν για τον Παναθηναϊκό - Εκεί θα πέσει το βάρος στις μεταγραφές»

Τσανάκας: «Ίσως κλείσει μέσα στο 48ωρο ο Λόπεθ - Ψηλά στη λίστα και ο Πεδρόσα»

Τσακίρης: «Για αυτό είναι σημαντικό που υπέγραψε έως το 2030 ο Ζούμπκοφ - Τι ισχύει με τους νέους για το Κύπελλο»

Παναιτωλικός: Αποχωρεί από την ομάδα ο Μάκης Μπελεβώνης

Παναθηναϊκός: Τόσα χρήματα ζητάει ο πρόεδρος της Στεάουα για να παραχωρήσει τον Τιρνοβάνου

Η τελευταία τους επιθυμία ήταν ο Παναθηναϊκός: Φίλοι της ομάδας ζήτησαν να σκορπιστεί η τέφρα τους στο νέο γήπεδο

TAGS: A.E.K.