Στο «καυτό» θέμα της ανανέωσης συμβολαίων των Λιβάγια και Ολιβέιρα στην ΑΕΚ αναφέρθηκε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Σπανομανώλη, σημείωσε ότι υπάρχει θετική βάση κουβέντας και στις δυο περιπτώσεις, ενώ καθοριστικό ρόλο αναμένεται να παίξουν οι οικογένειές τους (που είναι πολύ ευχαριστημένες στην Ελλάδα).

Όσο για τον τελικό Κυπέλλου, τόνισε ότι ουδέποτε αμφισβητήθηκε από την «Ένωση» το κρούσμα κορωνοϊού στον Λοβέρα και υπενθύμισε ότι γενικά οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν κάνει την παραμικρή επίσημη τοποθέτηση για κανένα από τα ζητήματα που έχουν προκύψει εδώ και καιρό γύρω από το παιχνίδι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ξεκίνησε η ελεύθερη αγορά εισιτηρίων στον ΟΦΗ για το Σούπερ Καπ

Μελομακάρονα... δαγκωτό: Οι ξένοι παίκτες της Κηφισιάς δοκίμασαν & βαθμολόγησαν τα χριστουγεννιάτικα γλυκά

ΑΕΚ: Ο Νίκολιτς και οι αρχηγοί της ομάδας εύχονται καλά Χριστούγεννα

Ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες για Λιβάι Γκαρσία - Τι λέει η Σπαρτάκ

Πιρόλα: «Θα έπαιρνα χίλιες φορές την απόφαση να έρθω στον Ολυμπιακό - Ελπίζω να με λάβουν υπόψη στην εθνική Ιταλίας»

Ο Παναθηναϊκός αποχαιρετά το 2025 με τη γιορτή του Πανάθα!

Η νέα Χριστουγεννιάτικη mini-movie του ΠΑΟΚ με Σκιαδαρέση, Μαυρόπουλο, Ζαμπούνη και… Τάισον σε ρόλο έκπληξη!

Νικολακόπουλος: «Τι θα φέρει ο Άη Βασίλης στον Ολυμπιακό»

Τσακίρης: «Τα χαρακτηριστικά του χαφ και του φορ που θέλει η ΑΕΚ - Τι ισχύει με Τσάπρα»

Υπεύθυνος επικοινωνίας ΤΣΣΚΑ: «Είναι ο Νίκολιτς προδότης ή όλοι στην ομάδα είναι ηλίθιοι που τον άφησαν να φύγει;»

TAGS: A.E.K.