Στον τραυματισμό του Πάολο Φερνάντες αναφέρθηκε ο Γιώργος Τσακίρης μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στους Τάσο Νικολόπουλο και Νίκο Ζέρβα.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε πως νεότερα για την κατάσταση του 24χρονου μεσοεπιθετικού αναμένονται την Παρασκευή (16/6), εξηγώντας πως θα επηρεαστεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ΑΕΚ σε πιθανή μακροχρόνια απουσία του. Συγκεκριμένα, σημείωσε πως εάν οι «κιτρινόμαυροι» διατηρήσουν στις τάξεις τους τον Νόρντιν Άμραμπατ, τότε θα πάνε για έναν ακραίο μεσοεπιθετικό, αλλιώς για δύο.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ατρόμητος: Με δύο επιστροφές και απουσίες η αποστολή

«Στιγμές σαν και αυτές»: Το υπέροχο βίντεο της ΑΕΚ από τη νίκη με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Τσακίρης: «Εμμονή για το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ, καμία άλλη κουβέντα»

Νικολακόπουλος: «Τι κερδίζει, τι χάνει ο Ολυμπιακός από τον τελικό του Κυπέλλου…»

Αθανασίου: «Οι αποφάσεις στο τέλος της σεζόν - Ποιες οι μεταγραφικές αναζητήσεις του Παναθηναϊκού»

Νίκολιτς για το Μουσείο της ΑΕΚ: «Ένιωσα σύνδεση με τη μεγάλη Ιστορία του συλλόγου - Δεν έχω ξανασυναντήσει κάτι τέτοιο»

«Ολυμπιακός, Άντερλεχτ και Νις εξετάζουν την περίπτωση του Ντιαλό»

ΑΕΚ: Ανεβάζει ρυθμούς ο Γιόβιτς και «γκαζώνει» για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός: Ανοίγει ο φάκελος στόπερ και... μάχη για Τσάπρα ενόψει καλοκαιριού

Τσακίρης: «Οι… υποστηρικτικοί πρωταγωνιστές της ΑΕΚ - Δεδομένα ανοιχτή και η προπόνηση πριν τον Παναθηναϊκό»

TAGS: A.E.K.