Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για την επιστροφή στη δράση και το μας με τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Γιώργο Τσακίρη να μεταφέρει τα τελευταία νέα της ομάδας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ στάθηκε στην κατάσταση των Γενς Γιόνσον και Λιβάι Γκαρσία, τονίζοντας πως αυτή του δεύτερου θα απασχολήσει τους «κιτρινόμαυρους» μέχρι και το ματς με την Μπράιτον.

Όπως είπε, το ευχάριστο με τον Λιβάι είναι πως ο τραυματισμός που αποκόμισε με την εθνική ομάδα δεν σχετίζεται με κάποιον παλαιότερο, ούτε με την αγκωνιά που είχε δεχτεί ενάντια στη Μαρσέιγ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπράτσος: «Με ικανοποιεί η εικόνα μας, είμαστε καλή ομάδα»

Δεσύλλας: «Αλλαγές και φρεσκάρισμα από Μπενίτεθ, πολύ πιθανό το ντεμπούτο Ερνάντεθ»

Χιμένεθ: «Λυπηρό παιχνίδι από μεριάς μας και τίποτε άλλο, δεν μπορώ να καταλάβω...»

Τσακίρης: «Η τεράστια ευκαιρία της ΑΕΚ στην Τούμπα και το μοναδικό δίλημμα του Νίκολιτς»

Τσορμπατζόγλου: «Μεγάλο το κίνητρο στον ΠΑΟΚ, το ντέρμπι θα κριθεί στις λεπτομέρειες - Ανοιχτά τα πάντα για την 11άδα»

Μεντιλίμπαρ: «Πρέπει να είμαστε πιο επικίνδυνοι, ειδικά με αριθμητικό πλεονέκτημα - Χρειάζεται ταχύτητα και υπομονή»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τις ισοπαλίες Ολυμπιακού και Άρη

Λεβαδειακός: Πολλά παράπονα για τη διαιτησία με Ολυμπιακό - Περιμένει την αντίδραση των αρμόδιων

Μπλόκο στη Λιβαδειά για τους «ερυθρόλευκους»: Τα highlights της λευκής ισοπαλίας στο Λεβαδειακός-Ολυμπιακός

Παπαδόπουλος: «Στην προπόνηση είδα σκυμμένα κεφάλια, αλλά οι παίκτες μου αντέδρασαν»

TAGS: A.E.K.