Στα κέρδη της ΑΕΚ από την άνετη νίκη επί του ΟΦΗ αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Συζητώντας με τον Αντώνη Καρπετόπουλο, σημείωσε ότι η «Ένωση» είχε τις ευκαιρίες και τις προϋποθέσεις να βάλει κι άλλα γκολ.

Με αφορμή λοιπόν ότι αυτά που πέτυχε προήλθαν από κόρνερ, υπενθύμισε ότι οι στημένες φάσεις αποτελούν από πέρυσι όπλο των «κιτρινόμαυρων» (αφού πέτυχαν 18 γκολ με αυτόν τον τρόπο, ενώ φέτος μετρούν ήδη 10).

Κατά τ’ άλλα, χαρακτήρισε κομβική την επιστροφή του Κουτέσα στις επιλογές του προπονητή, ενώ στάθηκε και στον Κάιρινεν, λέγοντας πως η εμφάνισή του απέδειξε πώς αν έπαιζε στην Τρίπολη, για παράδειγμα, θα υπήρχε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κονούρ: «Ολυμπιακός και Μπεσίκτας διεκδικούν τον Μαυροπάνο»

Ο Τετέι κινείται νομικά κατά του Κωστή Ραπτόπουλου

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός, μετά το ''ηλεκτροσόκ'', αρχίζει και ξαναβρίσκει χαρακτήρα»

Παναθηναϊκός για ποστάρισμα Αλγουαθίλ: «Απουσία στοιχειώδους θεσμικής σοβαρότητας - Αλαζονεία, ασέβεια και οπαδιλίκι»

Δεσύλλας: «Ζητούμενο η σωστή διαχείριση για τον Παναθηναϊκό και η ψύχραιμη ανάλυση της ήττας»

Μπάνζα: «Είμαστε ομάδα με μεγάλη ποιότητα, θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»

Τσορμπατζόγλου: «Ήρθε ο μήνας της κρίσης για τον ΠΑΟΚ - Δίλημμα για τον Λίσι ο παρτενέρ του Μιχαηλίδη»

Κετσετζόγλου: «Ίσως στην αποστολή με Σαχτάρ ο Βάργκα-Κανένας διαιτητής στην Ευρώπη δεν θα ακύρωνε το γκολ του Κουτέσα»

Αθανασίου: «Η χειρότερη εικόνα του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα - Ο διαιτητής αλλοίωσε την εικόνα του ματς»

Σταματέλος: «Συγκλονιστικός ο Ρέτσος - Ο Αλγουαθίλ κέρδισε τη μάχη των πάγκων»

TAGS: A.E.K.