Μετά την άριστη διαχείριση για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, όπως ανέφερε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, η ΑΕΚ εμφανίστηκε σοβαρή, συγκεντρωμένη και μπορούσε να σκοράρει περισσότερες φορές απέναντι στην Athens Kallithea στην OPAP Arena.

«Ήταν πάρα πολύ σοβαρή, παρά τις αλλαγές του Αλμέιδα. Ήταν όλοι πολύ συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Είχε πολλές φάσεις και πολλές καλές συνεργασίες στο επιθετικό τρίτο. Ωραία παράσταση στη βροχή για την ΑΕΚ, μπορούσε και άλλα γκολ για να αποδοθεί πιο δίκαια η εικόνα της ομάδας του Αλμέιδα.

Έπρεπε να συνεχίσει στο σερί των νικών στο πρωτάθλημα η ΑΕΚ μετά την κακή βραδιά στο Φάληρο. Εννέα παιχνίδια δίχως να χάσει έχει μετρήσει πλέον και τώρα το πέτυχε με πολλές αλλαγές
», τόνισε ο ρεπόρτερ της «Ένωσης», ενώ μιλώντας και για τον Μήτογλου υπογράμμισε: «Είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και πολύ δικαιολογημένα λογίζεται ένας από τους τρεις βασικούς. Δεν συνιστά έκπληξη να παίζει εκείνος ακόμα και όταν θα είναι 100% έτοιμος ο Βίντα».

Ακούστε όσα είπε:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ερυθρόλευκο» Καραϊσκάκη: Οι οδηγίες προς τον κόσμο του Ολυμπιακού για το κορεό στο ντέρμπι!

Stoiximan Super League: Όλα τα βλέμματα στο Καραϊσκάκη – Τέσσερις αναμετρήσεις σήμερα

Άρης-Βόλος: Δύο πληγωμένοι αντίπαλοι που αναζητούν αντίδραση

Ηρακλής-Λεβαδειακός: Eπιστροφή στη δράση και στο... Καυτανζόγλειο σε κρίσιμο μας και για τους δυο!

Kifisia Tutu Deals-Παναιτωλικός: Με φόρα από το Περιστέρι οι γηπεδούχοι, για την επιστροφή στις νίκες οι Αγρινιώτες

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Πρώτο και κρίσιμο ντέρμπι αιωνίων στο Καραϊσκάκη!

Μέρος της προπόνησης ο Ντεσπόντοφ στον ΠΑΟΚ

Τσορμπατζόγλου: «Ερωτηματικό η εικόνα του ΠΑΟΚ μετά τη διακοπή - Αυτοί έχουν το προβάδισμα ενόψει Καλαμάτας»

Μια τριάδα απουσίες στον Παναιτωλικό για Λεωφόρο

Ντε Φράι: «Έχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση μετά το σπουδαίο ξεκίνημα - Σίγουρα θα υπάρχει πολύ πάθος στο ντέρμπι»

TAGS: A.E.K.