Ο Γιώργος Τσαλίκης έγινε viral για το βίντεο που ανέβασε από το «Γ. Καραϊσκάκης» πριν το Ολυμπιακός-Άρης παριστάνοντας πως πουλάει «βρώμικα» και φορώντας μπουφάν των «ερυθρόλευκων». Ανάμεσα στα πολλά σχόλια που έγιναν στο social media, ήταν και ένα υβριστικό, το οποίο ο γνωστός τραγουδιστής και αντιδήμαρχος Περιστερίου δεν άφησε έτσι. Όπως είπε, επικοινώνησε με τον εν λόγω άνδρα, που είναι στέλεχος γνωστής εταιρείας και οικογενειάρχης, εκείνος συνέχισε να είναι αγενής και μόνο όταν προειδοποίησε ότι θα τον διαπομπεύσει για την ανάρμοστη συμπεριφορά του, άρχισε να ζητά συγγνώμη.

«Όταν τον πήρα τηλέφωνο τρεις ώρες μετά το σχόλιο, αρχικά μου το έκλεισε και με έβρισε χυδαία. Όταν τον ξαναπήρα, μου μιλούσε μασουλώντας. Του εξήγησα τι έκανε, ότι δεν έχει δικαίωμα να βρίζει δημόσια και ότι όταν συμβαίνει αυτό που είναι ποινικά κολάσιμο οφείλεις να προστατέψεις τον εαυτό σου και να αποταθείς στο νόμο. Μου ζήτησε συγνώμη, όχι όμως επειδή ένιωσε αυτό που έκανε. Το έκανε γιατί φοβήθηκε για την πάρτη του. Γιατί του είπα ότι θα πω δημόσια τι έκανε και θα ντρέπεται να κυκλοφορήσει. Αποφάσισα τελικά να μην το κάνω», ανέφερε.

«Στην αλητεία να αντιστέκεστε, να βάζετε τα όριά σας. Να ορθώνουμε ανάστημα σε όλους εκεί έξω που νομίζουν ότι μπορούν να μας βιάζουν, να μας εξαπατούν, να μας υποβαθμίζουν και να μας διαλύουν την καλή ψυχολογία. Εγώ πάντα θα ορθώνω ανάστημα. Η λέξη ζώο για έναν τέτοιο άνθρωπο είναι πολύ προσβλητική για τα ζώα. Να αντιστεκόμαστε, να σεβόμαστε τους εαυτούς μας και να βάζουμε όρια. Τότε θα μας σεβαστούν και οι άλλοι, αυτοί οι θρασύδειλοι που το ‘άντε γα@@@’ μέσα σε μισή ώρα γίνεται ‘συγνώμη’», πρόσθεσε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μετά την Premier League ο Χάαλαντ είναι έτοιμος να κατακτήσει και τις αρένες του «Clash of Clans»!

Τρομερό κορεό των οπαδών της Αδάνα Ντεμίρσπορ για την Εργατική Πρωτομαγιά!

Ομάδα της Νορβηγίας έχει αποδυτήρια εκτός γηπέδου και περνά το δρόμο πριν από κάθε ματς

Viral ο Χαλιμπέρτον, άλλαξε φωνή στη μέση της συνέντευξης Τύπου!

Οι οπαδοί της Ζυρίχης πήραν την κατάσταση στα χέρια τους: Μπούκαραν στο γήπεδο και απομάκρυναν το χιόνι με φτυάρια!

Ιστορικό βίντεο: Ο Χίτλερ κρύβει το χέρι του, που τρέμει λόγω της νόσου του Πάρκινσον

Απολαυστική γκολάρα με μερακλίδικη λόμπα από τον Πίττα στη Σουηδία!

Απίθανο blooper-αυτογκόλ από τον τερματοφύλακα της Μπλάκμπερν στην Championship

Παίκτης της Μάλαγα έδωσε τη φανέλα του σε οπαδό έναντι… 50 ευρώ: «Δεν είμαι εκατομμυριούχος»!

Εάν και δεξιοπόδαρος, στα χνάρια του πατέρα του: Κάνει «πλάκα» ο γιος του Μέσι κόντρα στους συνομήλικούς του!