O Μάριο Τσάλμερς έδωσε το στίγμα του ενόψει της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τη Ράστα Βέχτα (12/08, 19:00) για την 6η αγωνιστική του Basketball Champions League, τονίζοντας ότι πρέπει οι «κιτρινόμαυροι» να ακολουθήσουν το πλάνο του προπονητή.

Επιπλέον, ο Αμερικανός γκαρντ δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου και επεσήμανε ότι περνάει ωραία στην Ένωση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε για:

-το ματς με τη Ράστα Βέχτα: «Θέλουμε να εκτελέσουμε σωστά το πλάνο του προπονητή και να πάρουμε τη νίκη. Από το βίντεο που είδαμε, θα πρέπει να ελέγξουμε σίγουρα το κομμάτι των ριμπάουντ και τα τρίποντα. Η Βέχτα σκόραρε 43 πόντους τις προάλλες στο γερμανικό πρωτάθλημα στο τελευταίο δεκάλεπτο και νίκησε. Κάθε φορά που μια ομάδα αντιδρά έτσι, είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα».

-τον πρώτο καιρό στην ΑΕΚ και την Ελλάδα: «Μού αρέσει πολύ εδώ! Περνάω ωραία, οι συμπαίκτες μου με έχουν βοηθήσει πολύ κι είμαι έτοιμος να παίξω».

-το πως νιώθει σωματικά: «Νιώθω πολύ καλά. Έκανα προπονήσεις το καλοκαίρι, για να είμαι σε καλή κατάσταση. Είμαι έτοιμος να παίξω, μόλις με χρειαστούν».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.