Σε συνέχεια του προηγούμενου ρεπορτάζ του (31/05), ο Γιώργος Τσανάκας αποκάλυψε τη μεγάλη ομάδα της Premier League που μπαίνει άμεσα στην κούρσα για τον Μπάμπη Κωστούλα.

Όπως μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM, η Νιούκαστλ έχει βάλει στο στόχαστρό της τον νεαρό επιθετικό και σύντομα θα καταθέσει μια τεράστια προσφορά για να πείσει τον Ολυμπιακό να την αποδεχτεί. Μάλιστα, φαίνεται πως όλο το πακέτο (ποσό και συμβόλαιο παίκτη) θα είναι τέτοιο που θα δελεάσει, όπως θεωρούν στον αγγλικό σύλλογο, όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά ζητήματα, ο ρεπόρτερ του σταθμού υποστήριξε πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι ιδιαίτερα ενεργοί στην αγορά, ιδιαίτερα στην ισπανική και την αγγλική με προτεραιότητα την εύρεση ενός εξτρέμ και ενός χαφ.

Ακούστε το ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του σταθμού στο YouTube.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολακόπουλος: «Πώς θα παίξει ο Ολυμπιακός με τον ΟΦΗ…»

ΑΕΚ: Χωρίς Πένραϊς με Ατρόμητο, εκτίει τιμωρία λόγω καρτών

Αθανασίου: «Δεν έχει ρεαλιστική βάση η πώληση της ΠΑΕ - Σεβασμό στον κόσμο του Παναθηναϊκού»

Μέσα Ποντένσε και Τσικίνιο: Η αποστολή του Ολυμπιακού για ΟΦΗ!

Σαββόπουλος: «Το μέγα ερώτημα είναι πώς θα διαχειριστεί το υλικό που έχει διαθέσιμο ο Χιμένεθ»

Τσορμπατζόγλου: «Καθοριστική η σημερινή ημέρα για τον Κωνσταντέλια»

Κετσετζόγλου: «Έτοιμος με Ατρόμητο ο Μάνταλος-Παίζει στην Σαμψούντα ο Ζίνι»

Παναθηναϊκός: «Καμία προσέγγιση από οποιονδήποτε για την απόκτηση της ΠΑΕ – Διακινούμενα από ανταγωνιστή τα σενάρια»

Δεσύλλας: «Με αλλαγές στη Λάρισα ο Παναθηναϊκός, εξίσου σημαντικές με τις μεταγραφές και οι αποχωρήσεις»

Σταματέλος: «Δεν μπορώ να σκεφτώ πώς να μην γυρίσει στον Ολυμπιακό ο Φορτούνης το καλοκαίρι»