Το σχέδιο επέκτασης της χωρητικότητας του Γεώργιος Καραϊσκάκης και τις αλλαγές που θα γίνουν στο γήπεδο σχολίασε ο Γιώργος Τσανάκας.

Ανέφερε πως είναι ένα ακόμη μεγάλο άλμα του Ολυμπιακού, ο οποίος διαρκώς ξεφεύγει από τα ελληνικά δεδομένα και φυσικά άλλο ένα όνειρο του Βαγγέλη Μαρινάκη για την ομάδα. Έχοντας προηγηθεί η κατάκτηση των Conference & Youth League, η θεαματική βελτίωση της ακαδημίας και τα τεράστια ποσά που έρχονται για παίκτες του! «Το Καραϊσκάκη είναι πολύ μικρό για να χωρέσει τον κόσμο του Ολυμπιακού», σχολίασε επίσης.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, ανέφερε πως θα συνεχίσει να γίνεται μια σειρά από επαφής με πιθανούς στόχους, ενώ σημείωσε πως ο Μεντιλίμπαρ θα έχει και αυτός επικοινωνία με ποδοσφαιριστές που γνωρίζει καλά, όπως ο Χιλ και ο Χορδάν.

Καταλήγοντας, μίλησε για την όμορφη κίνηση των Πειραιωτών να στείλουν επετειακές εμφανίσεις σε παίκτες που έχουν περάσει στο παρελθόν από τον σύλλογο.

Ακούστε το ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο YouTube

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube