Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναιτωλικό την με στόχο το 4/4 στο πρωτάθλημα, αλλά και για να εκμεταλλευτεί το αποτέλεσμα στο ντέρμπι της Τούμπας.

Ο Γιώργος Τσανάκας μετέφερε τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ των «ερυθρόλευκων», μιλώντας αρχικά για τα αγωνιστικά ζητήματα.

«Ήταν η πρώτη προπόνηση σήμερα μετά από ημέρες που όλοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές ήταν στο Ρέντη. Όλοι οι διεθνείς επέστρεψαν και πλέον η 11άδα του Ολυμπιακού θα κριθεί από την κατάσταση των παικτών που είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους. Ο Μεντιλίμπαρ θα μιλήσει με όλους και μετά θα αποφασίσει», τόνισε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην παρουσία του κόσμου στον αγώνα της Κυριακής, όπου το Γεώργιος Καραϊσκάκης αναμένεται κατάμεστο.

Ακούστε τι είπε για τον Πιρόλα που έκανε ατομικό, αλλά και τους Μασούρα-Ρέτσο:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πειθαρχική δίωξη της ΕΠΟ στην ΠΑΕ Άρης

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός έχει πλέον βρει διαφορετικά μοτίβα και φτάνει στις νίκες»

Το νέο, κορυφαίο app της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι το μέλλον της ψηφιακής εμπειρίας των φιλάθλων!

Δεσύλλας: «Η σημασία της παρουσίας του Αλαφούζου στη σημερινή προπόνηση - Ο Ραστόντερ έχει ήδη 4 γκολ»

Άμεση επιστροφή στη δουλειά και προετοιμασία για την ΑΕΚ στον Παναθηναϊκό

Στο προπονητικό του Παναθηναϊκού ο Αλαφούζος, είχε συνομιλίες με Νίστρουπ, Κοτσόλη και παίκτες

Τσανάκας: «Πάλι σοβαρός ο Ολυμπιακός, νικάει και από… συνήθεια - Είχε το θράσος που χρειάζεται ο Τουφάκης»

Κετσετζόγλου: «Βλέπω μια αυταρέσκεια στην ΑΕΚ φέτος - Θα έρθουν και άλλες… φάπες με τέτοια νοοτροπία»

Άρης: Συναγερμός για Μπρούμα – Φόβοι για θλάση, δύσκολα προλαβαίνει τον Λεβαδειακό

Μπανζά: Τρία στα τρία και γκολ με το «καλημέρα» ως βασικός στον ΠΑΟΚ