Τα χαμόγελα επανήλθαν στον Ολυμπιακό μετά την επιστροφή στις νίκες κόντρα στον Ατρόμητο και συνεχίστηκαν στη σημερινή προπόνηση της ομάδας.

Μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ο Γιώργος Τσανάκας μετέφερε την είδηση πως ο Ζέλσον Μάρτινς ήταν καλύτερα στην προπόνηση, δείχνοντας διάθεση να αφήσει πίσω του και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα τον τραυματισμό του. Η κατάσταση του Πορτογάλου εξτρέμ θα επανεκτιμηθεί την Τετάρτη (02/10), αφού αύριο υπάρχει ρεπό, όταν θα έχουμε και νεότερα, αλλά σίγουρα είναι ενθαρρυντικό πως νιώθει ήδη καλύτερα.

Στη σημερινή προπόνηση διαπιστώθηκε πως και ο Λορέντσο Πιρόλα είναι ΟΚ και δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και το επιτελείο θα κρίνει αν θα παίξει την Πέμπτη, ενώ σε αυτή συμμετείχε για πρώτη φορά το τελευταίο μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα, ο Γιουσούφ Γιαζίτσι - ο οποίος μία μέρα πριν είχε γυμναστεί ατομικά στου Ρέντη.

Όσον αφορά στα επόμενα ματς με Μπράγκα και Παναθηναϊκό, ο ρεπόρτερ τόνισε πως οι Πειραιώτες θα ψάξουν το απόλυτο για να ρεφάρουν τα προηγούμενα αρνητικά αποτελέσματα σε Ελλάδα και Ευρώπη, ώστε να κάνε στη διακοπή με ηρεμία και ψυχολογία. Ανέφερε δε, πως ο Ολυμπιακός έκανε ένα βήμα μπροστά κόντρα στον Ατρόμητο, αλλά θα πρέπει διαρκώς να εμφανίζεται βελτιωμένος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ολυμπιακός: Φέρνει Μαφέο, επιμένει για Τσάπρα, κοιτάζει αλλού για χαφ

«Ολυμπιακός και Μαγιόρκα συμφώνησαν για Μαφέο, απομένει το ''ναι'' του παίκτη»

Κετσετζόγλου: «Η ΑΕΚ θέλει να κάνει τουλάχιστον μία ακόμα μεταγραφή μέσα στον Ιούνιο - Τι ισχύει με Γιόβιτς και Πινέδα»

Τσανάκας: «Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας εξελίξεις για τους πρώτους στόχους του Ολυμπιακού»

Νέα εποχή στον ΠΑΟΚ: Λέο Μάτος και Βιεϊρίνια αναλαμβάνουν τα ηνία του αγωνιστικού τμήματος!

Δεσύλλας: «Πατάει ''γκάζι'' για ενίσχυση και αποχωρήσεις ο Παναθηναϊκός - Μεγάλος στόχος η αναβάθμιση στα χαφ»

Σορετίρε: «Επιστρέφω πεινασμένος για περισσότερα»

«Συμφωνία Ολυμπιακού και Λόπεθ, ανακοινώνεται μόλις τελειώσει τις διακοπές του»

Παναθηναϊκός: Τερμάτισε 3ος σε διεθνές τουρνουά νικώντας Κόμο και Τορίνο

Ντι Μάρτζιο: «Ο Ματσάρι θέλει να φέρει τον Ζερμπίν στον Ηρακλή»