Ο Ολυμπιακός έχει προγραμματισμένη σε εννέα ημέρες την πρώτη συνάντηση για τη νέα σεζόν και ο Γιώργος Τσανάκας μετέφερε τα τελευταία νέα από το «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο.

Μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ο ρεπόρτερ ανέφερε πως ο Μασούρας θα βρίσκεται, όπως και οι Καλογερόπουλος και Μπετανκόρ, στην πρώτη των νταμπλούχων, καθώς ο 31χρονος μεσοεπιθετικός έχει συμβόλαιο, ενώ υπάρχει και το θέμα των Ελλήνων που πρέπει να υπάρχουν στο ρόστερ.

Ωστόσο, τόνισε, η παρουσία του Μασούρα στην προετοιμασία δεν επηρεάζει με κανέναν τρόπο τις μεταγραφές των Πειραιωτών, που θα πάρουν όπως και να ‘χει δύο εξτρέμ - τον έναν εκ των οποίων, θα ήθελε, ιδανικά, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μέχρι την προετοιμασία, μαζί με έναν χαφ.

Μετέφερε επιπλέον την πληροφορία ότι οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να είναι πολύ κοντά στην απόκτηση ενός παίκτη το όνομα του οποίου δεν έχει διαρρεύσει.

Ακούστε το ρεπορτάζ στο κανάλι του σταθμού στο YouTube.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φεράντο: «Ικανοποιημένος από τους παίκτες μου που πιέζουν, όμως χάσαμε και αυτό είναι που μετράει»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την εντυπωσιακή ΑΕΚ, τον κουρασμένο ΠΑΟΚ, τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό

Λαφόν: «Ξέρουμε πού βρισκόμαστε, ο Παναθηναϊκός είναι τεράστια ομάδα»

Ντέσερς: «Με γεμίζει χαρά που επέστρεψα με γκολ - Να πιέζουμε σε όλη τη διάρκεια όπως στα πρώτα 30 λεπτά»

Μπενίτεθ: «Το θετικό όταν κερδίζεις είναι ότι μπορείς να κάνεις ψύχραιμη ανάλυση» - Tι είπε για Ντέσερς και Λαφόν

Καλογερόπουλος: «Ήμασταν κυρίαρχοι - Υπήρχε και άλλη κόκκινη στον Άρη, όπως και πέναλτι»

Νικολογιάννης: «Με Ντέσερς θα είχε περισσότερους βαθμούς ο Παναθηναϊκός - Έκανε επίδειξη δύναμης ο Φωτιάς»!

Κετσετζόγλου: «Ήταν η μέρα της ΑΕΚ - Πρώτη φορά είδαμε τον Λιούμπισιτς που αγόρασε από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ»

Μεντιλίμπαρ: «Ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο» - Τι είπε για τη μη αντικατάσταση του Γκαρθία

Ο παραγωγικός Ντέσερς και ο καθοριστικός Λαφόν: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Βόλου