Με την μεταγραφή του Ρεμί Καμπελά, μετά και το «αντίο» του στη Λιλ, να βρίσκεται στα σκαριά, ο Γιώργος Τσανάκας μετέφερε την πεποίθησή του πως ο Ολυμπιακός πρέπει να πάει στην προετοιμασία έχοντας βάλει από νωρίς τις πρώτες και σημαντικές πινελιές του ρόστερ.

Σημείωσε πως εδώ και αρκετές εβδομάδες υπάρχει το σχετικό… σκανάρισμα των υποψήφιων στόχων, με τις αγορές σε Ιταλία και Ισπανία να έχουν την τιμητική τους στη μεταγραφική λίστα των «ερυθρόλευκων».

Για την παρουσία του Εντού στη χώρα μας τόνισε πως πρόκειται να έχει τη συνολική εποπτεία του γκρουπ, όπως και συμβολή στα μεταγραφικά θέματα, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει και για την αγορά της Βραζιλίας, όπου υπάρχουν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών σε νεαρή ηλικία που ενδεχομένως να προκριθούν είτε για την πρώτη είτε για τη δεύτερη ομάδα.

Τέλος, ο ρεπόρτερ των Πειραιωτών μίλησε και για τα αγωνιστικά.

Ακούστε το ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο YouTube

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Τάισον απάντησε στην κριτική μετά την ήττα από την Καλαμάτα: «Σταματήστε να λέτε πράγματα που δεν είναι αλήθεια»

Τσορμπατζόγλου: «Δύσκολη η διαχείριση της εβδομάδας στον ΠΑΟΚ»

Δεσύλλας: «Τα λάθη που ανέλυσε ο Νίστρουπ και οι αλλαγές που έρχονται στον Παναθηναϊκό»

Το οικογενειακό γεύμα στην Κηφισιά Tutu Deals και το μήνυμα ενότητας του Πρίτσα

Κίνδυνος τιμωρίας της έδρας για τον ΟΦΗ

Asteras AKTOR: Καθαρή η μαγνητική του Κουρμπέλη, «τρέχει» για Παναθηναϊκό

«Όλοι ξέρετε ότι μιλάμε γι’ αυτό όλη την εβδομάδα»: Η αρχηγική ομιλία του Ρέτσου πριν το ντέρμπι!

«Τέτοιες συμπεριφορές τιμούν το ελληνικό ποδόσφαιρο»: Το «ευχαριστώ» της Καλαμάτας στον ΠΑΟΚ και τους οπαδούς του!

Νικολακόπουλος: «Ο Γιάρεμτσουκ και οι άλλες αλλαγές του Ολυμπιακού με την Μαρσέιγ»

Χριστοφιλέας στους 94,6: «Δεν ψηλώσαμε απότομα - Το ποδόσφαιρο στο τέλος σου δίνει όσα αξίζεις»