Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει του σημερινού αγώνα με την Κηφισιά στη Νίκαια για τη 10η αγωνιστική της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Γιώργος Τσανάκας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αρχικά μίλησε για την παράδοση των Πειραιωτών στο γήπεδο του Ιωνικού, όταν η ομάδα ήταν στην πρώτη κατηγορία, και παράλληλα μίλησε για το ματς στην Καισαριανή, όπου και εκεί είχε κερδίσει με γκολ του Ελ Αραμπί.

Μάλιστα, στάθηκε στις οδηγίες που έχει δώσει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το σημερινό παιχνίδι και τον τρόπο που «χτυπάει» τους αντιπάλους της η ομάδα του Λέτο, για να μπορέσει να ελέγξει το ρυθμό του αγώνα και να έχουν οι νταμπλούχοι Ελλάδας την κατοχή της μπάλας.

Επίσης, αναφέρθηκε και στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός σε ματς που δεν είναι ντέρμπι και να μπορέσει να ανταποκριθεί σε ένα διαφορετικών συνθηκών παιχνίδι, «ξεβολεύοντας» την Κηφισιά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λίσι: «Χρειαζόμαστε βελτίωση από αγώνα σε αγώνα»

Τα highlights από τη νίκη του Παναιτωλικού κόντρα στην Καλαμάτα

Τσορμπατζόγλου: «Ο Σαββίδης που ισορροπεί καταστάσεις και ο Τέιλορ που δικαιώνει τον Λίσι στα χαφ του ΠΑΟΚ»

Χριστοφιλέας: «Δεν δικαιούμασταν να χάσουμε - Έχουμε καλή ομάδα και θα παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο»

Αναστασίου: «Ο Παναιτωλικός είναι οικογένεια, το νιώθεις στο γήπεδο και τα αποδυτήρια»

Παναιτωλικός με σπασμένα φρένα, πήρε εκδίκηση από την Καλαμάτα και έκανε το 2Χ2!

Η γκολάρα του Νανού και η απάντηση του Γκονσάλες: Τα highlights από την ισοπαλία ανάμεσα σε Βόλο και Ηρακλή

Εκτός ο Μάνσο στην Κηφισιά για ΑΕΚ

Τσακίρης: «Πιθανό ο Νίκολιτς να αλλάξει κάποιο σέντερ μπακ - Παναιτωλικός και ΑΠΟΕΛ ενδιαφέρονται για τον Σαχαμπό»

Τσανάκας: «Με αλλαγές ο Ολυμπιακός κόντρα στον Asteras AKTOR - Οι δύο θέσεις για τις επόμενες μεταγραφές»