Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσανάκας.

Με τον ανταγωνισμό να αυξάνεται για αρκετούς από του υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να κάνουν νέα κίνηση-πρόταση για να προσπαθήσουν τελειώσουν τις υποθέσεις των Ρόκα και Στάνιτς. Ανέφερε πάντως πως η εναλλακτική επιλογή για τα εξτρέμ είναι ο Καντσελιέρι.

Σημείωσε ότι κατά τα φαινόμενα ο Κάρμο θα είναι στην πρώτη του Ολυμπιακού στο Ρέντη ενόψει της νέας σεζόν, ενώ αναφέρθηκε και στους Καντιού, Σμαΐλοβιτς, οι οποίοι επίσης αποτελούν στόχους.

Κατέληξε ότι οι Λιατσικούρας, Χάμζα πάνε δανεικοί στην Καλαμάτα, ενώ τόνισε πως θα πρέπει ο Ολυμπιακός να έχει... -3 διαβατήρια (μη κοινοτικούς) για να βοηθήσει τον σχεδιασμό και τον προπονητή.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube