Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, αναλύοντας τις σκέψεις του Μεντιλίμπαρ ενόψει της συνέχειας στα πλέι οφ, μετέφερε ο Γιώργος Τσανάκας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Ολυμπιακός 365 ημέρες το χρόνο ασχολείται μεταγραφικά, με διάφορους παίκτες από την Ελλάδα ή το εξωτερικό. Θα κοιτάξει αρκετούς γηγενείς παίκτες ή από το ελληνικό πρωτάθλημα, όμως εκείνο που έχει προτεραιότητα είναι το αγωνιστικό. Δεν είναι ένα κουμπί και γυρίζουν όλα, από το κακό φεγγάρι σε μία μεγάλη εμφάνιση. Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα του Μεντιλίμπαρ, πώς θα βελτιώσει την εικόνα της ομάδας, και πλέον έχει καταλήξει σε δύο σκέψεις ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Η μία είναι πιο κοντά στα θέλω του και η άλλη πιο μακρινή. Ίσως δούμε ένα πλάνο αντίστοιχο με εκείνο που αντιμετώπισε τη Λεβερκούζεν, χρησιμοποιώντας δύο κανονικά εξτρέμ στις θέσεις αυτές. Η άλλη σκέψη θέλει τον Μεντιλίμπαρ να κάνει τον Ολυμπιακό πιο παραγωγικό, βάζοντας τον Γιαζίτζι ως δεκάρι στο αρχικό σχήμα, και να πάει σε ένα πλάνο με πιο καθαρούς ρόλους με το 4-2-3-1», πρόσθεσε.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube