Τα τελευταία νέα από το «στρατόπεδο» του Ολυμπιακού μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσανάκας.

Αρχικώς, ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων» αναφέρθηκε στον Ντάνιελ Ποντένσε και στο πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του με τα «ερυθρόλευκα», με τον Πορτογάλο να αναμένεται να είναι στην αποστολή και να πάρει χρόνο συμμετοχής κόντρα στον Πανσερραϊκό. Παράλληλα, τόνισε πως και ο Στρεφέτσα αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής για να είναι έτοιμος και εκείνος και να αποκτήσει ρυθμό ενόψει της έναρξης των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων, όπως φυσικά και ο Πασχαλάκης, αφού θα είναι εκείνος που θα παίξει στο πρώτο ευρωπαϊκό ματς, μιας και ο Τζολάκης είναι τιμωρημένος.

Αναφορικά με τους Γιαζίτσι και Καμπελά εξέφρασε την άποψή του πως ίσως πάρουν λίγο χρόνο συμμετοχής στο ματς πρωταθλήματος, αφού, στόχος του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είναι να ανεβάσει «στροφές» σε εκείνους που θα παίξουν κόντρα στην Πάφο στο πρώτο ματς του Champions League, με τους δύο μεσοεπιθετικούς ως γνωστόν να είναι εκτός λίστας.

Τέλος, στάθηκε στην προετοιμασία της ομάδας, στην επιστροφή των διεθνών, αλλά και στη χρησιμοποίηση του Σιπιόνι από τον Βάσκο τεχνικό και τις τρεις τελευταίες προσθήκες του συλλόγου για τη Β' ομάδα.


Ακούστε το σχετικό απόσπασμα στο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο YouTube

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Χωρίς Τζόκα κόντρα στην Κηφισιά ο Βόλος

Γιόρτασε την ανανέωση με εκπληκτική κεφαλιά ο Ελ Κααμπί και έβαλε μπροστά τον Ολυμπιακό στο Ηράκλειο!

Το παρ' ολίγον αυτογκόλ του Λαμπρόπουλου στο δοκάρι του ΟΦΗ

Το πανό των φίλων του ΟΦΗ στο Πραγκρήτιο για τον δολοφονημένο οπαδό του ΠΑΟΚ

Με Νασιμέντο και επιστροφή Ποντένσε η 11άδα του Ολυμπιακού στην Κρήτη

Ατρόμητος: «Ξανά βροντερό ''παρών'' από τον 12ο παίκτη - Μόνο η θύρα 1 για τις ανάγκες των φίλων της ΑΕΚ»

Επέστρεψε ο Ντέσερς στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού - Χωρίς Ίνγκασον, Κυριακόπουλο, Πελίστρι η αποστολή με Παναιτωλικό

Αθανασίου: «Νίκη με Παναιτωλικό για να πάει με… αύρα στο πιο σπουδαίο ευρωπαϊκό του ματς τα τελευταία χρόνια»

Ηχηρό μήνυμα του Ατρόμητου κατά του σχολικού εκφοβισμού

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ πιθανόν να ξεκινήσει με Ελίασον ή Λιούμπιτσιτς αντί του Γκατσίνοβιτς στο Περιστέρι»