Το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσανάκας.

Αρχικά, αναφέρθηκε στο ντέρμπι της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό, επισημαίνοντας ότι οι «ερυθρόλευκοι» πήραν το μίνιμουμ που άξιζαν βάσει εικόνας και ευκαιριών, ενώ στάθηκε στο βάθος του πάγκου της ομάδας του Μεντιλίμπαρ, αλλά και στη διαιτησία του αγώνα.

Στη συνέχεια, μίλησε για τις επιλογές που βγήκαν αλλά και γι' αυτές που δεν βγήκαν από τον Βάσκο τεχνικό, τονίζοντας πως ακόμη ο Ολυμπιακός δοκιμάζει πράγματα, έχοντας πολύ λιγότερα παιχνίδια πίσω του σε σχέση με τους αντιπάλους του.

Τέλος, σχολίασε το επερχόμενο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Asteras AKTOR, ερωτηθείς αν θα είναι έτοιμος να πάρει χρόνο ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο YouTube.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φαμπιάνο: «Το παιχνίδι είναι τελικός, παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε τη νίκη»

ΠΑΟΚ: Διλήμματα σε άξονα και κορυφή ενόψει Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη

Ντέρμπι με άρωμα… έκπληξης: Το πλάνο Μεντιλίμπαρ για τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη

ΑΕΚ-ΑΕΛ Novibet: Μονόδρομος η επιστροφή στις νίκες για την Ένωση κόντρα στους «βυσσινί»

Άρης-Ατρόμητος: Σκληρή μάχη για το «5-8» στο Χαριλάου

Ελίασον: «Θα έρθει να το κάνει δύσκολο η ΑΕΛ Novibet, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη»

Τσανάκας: «Όλα δείχνουν ότι θα είναι διαθέσιμος για ΠΑΟΚ ο Ποντένσε - Είναι από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν»

Τσορμπατζόγλου: «Πίεση έχει και ο ΠΑΟΚ για αποτέλεσμα στο ντέρμπι, όχι μόνο ο Ολυμπιακός»

Τσακίρης: «Ποιοι έχουν προβάδισμα για την 11άδα της ΑΕΚ με ΑΕΛ Novibet»

Κυριακίδης: «Να είμαστε πάρα πολύ αποτελεσματικοί με ΑΕΛ Novibet - Στοίχημα να επιστρέφεις την αγάπη του κόσμου»