Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ο οποίος απόψε αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και ετοιμάζει για άλλη μία προσθήκη στην επίθεση, μετέφερε ο Γιώργος Τσανάκας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.
Αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας μίλησε για τις εξελίξεις με τον Κλέιτον της Ρίο Άβε, ο οποίος προορίζεται για την αντικατάσταση του Γιάρεμτσουκ που ετοιμάζεται να συνεχίσει την καριέρα του στη Λιόν, ενώ έκανε ξεχωριστή αναφορά στις επιλογές του Μεντιλίμπαρ για τη γραμμή κρούσης.
Από εκεί και πέρα, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο μήπως υπάρξει κάποια άλλη αποχώρηση από το τωρινό ρόστερ, ενδεχόμενο όμως που δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες τη δεδομένη χρονική περίοδο.
Μάλιστα, τόνισε πως ο Μεντιλίμπαρ έχει αλλάξει αρκετά πράγματα, βάζοντας στην εξίσωση ποδοσφαιριστές όπως ο Μπρούνο και ο Σιπιόνι, ο οποίος αρχίζει να παίρνει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και θα είναι χρήσιμοι στο επόμενο απαιτητικό πρόγραμμα.
«Μία νίκη στη Νέα Φιλαδέλφεια του Ολυμπιακού θα είναι δήλωση, αφού πέρασε στα playoffs του Champions League και μία νίκη επί της ΑΕΚ θα του δώσει παραπάνω πιθανότητες για το πρωτάθλημα, με την ψυχολογία να είναι πολύ καλή αυτή τη στιγμή και θα δούμε τη διαχείριση που θα κάνει η ομάδα στο αποψινό ματς», ανέφερε χαρακτηριστικά για το αποψινό ντέρμπι μεταξύ των δύο διεκδικητών του τίτλου και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν αλλαγές στο ρόστερ σε σχέση με τον αγώνα στον Άγιαξ.
Όσον αφορά τον Ελ Κααμπί, είπε πως έχει κάποιες ενοχλήσεις και θα απουσιάσει από τη Νέα Φιλαδέλφεια, όμως το θέμα του συμβολαίου του δείχνει πως το πιθανότερο σενάριο θέλει τον Μαροκινό να παραμένει, με νέες αυξημένες αποδοχές στον παίκτη και η ομάδα του έχει αποδείξει εμπράκτως την εκτίμηση που υπάρχει στο πρόσωπό του, με τον ίδιο να είναι επηρεασμένος με την απώλεια του Κόπα Άφρικα με την εθνική του ομάδα.
Ακούστε το σχετικό απόσπασμα