Ο Ολυμπιακός κατάφερε να αποσπάσει τη θετικά απάντηση του Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε νέο διετές συμβόλαιο με τελείως διαφορετικούς όρους. Κάτι που ανέλυσε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Τσανάκας, κάνοντας μια αναφορά στο όλο story από την αρχή ως και σήμερα.

Αναφέρθηκε στις επαφές με Φενέρ, την πρόταση της Νταμάκ, το ενδιαφέρον της Λιόν, τις επαφές με Μεντιλίμπαρ, τον μισθό του που πολλαπλασιάζεται και το γεγονός πως ο Ολυμπιακός του έδειξε με κάθε τρόπο πως θέλει να μείνει εδώ. Χαρακτήρισε κέρδος, επίσης, το γεγονός πως πλέον δεν υπάρχει το buy-out στο συμβόλαιό του.

Για την περίπτωση του Κρίστοφερ Βέλντε χαρακτήρισε πως είναι προχωρημένη, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στα υπόλοιπα ζητήματα από το ρεπορτάζ των «ερυθρόλευκων».

Ακούστε τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Σταματάει το ποδόσφαιρο το καλοκαίρι ο Βίντα»

Τσακίρης: «Είναι φοβερό οι κάρτες που βλέπουν οι αντίπαλοι της ΑΕΚ με τους Έλληνες διαιτητές και αυτές με τους ξένους»

Τσανάκας: «Με πολλές αλλαγές στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός, θα επιστρέψει για Παναθηναϊκό ο Ελ Κααμπί»

Παναθηναϊκός: Έξι απόντες, πρώτη προπόνηση για Ερνάντεθ - Κλειστά χαρτιά από Μπενίτεθ, δεν ανακοίνωσε αποστολή

Μεντιλίμπαρ: «Αφήσαμε πίσω όσα συνέβησαν με ΑΕΚ - Ο Αστέρας πάντα μας δυσκολεύει» - Τι είπε για Λουίς, Κλέιτον, Ζέλσον

Asteras AKTOR: Με αρκετές απουσίες αλλά και Μίτροβιτς η αποστολή για Ολυμπιακό

Αιχμηρή ανακοίνωση του Παναιτωλικού κατά της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας: «Προσβολή στην ιστορία μας»

Ολυμπιακός: Sold out τα εισιτήρια για το εκτός έδρας ματς με τον Αστέρα AKTOR

Αιχμές της Κηφισιάς μέσω social media: «Αν οι κίτρινες έδιναν τίτλο, θα τον είχαμε κατακτήσει από καιρό...»

Ανακοίνωσε την επιστροφή του Γιώργου Μαρίνου ο Πανσερραϊκός