Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή «Newsroom» ο Γιώργος Τσανάκας!

Αρχικά, μίλησε για την ανακοίνωση της ΠΑΕ για τη διαδικασία μεταβίβασης των εισιτηρίων διαρκείας και για το sold out που αναμένεται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στις λεπτομέρειες της απόκτησης του Ντούμπερι, ο οποίος θα ενισχύσει τη Β' ομάδα.

Επιπλέον, όσον αφορά τα πλάνα του Μεντιλίμπαρ για το ματς με τους Σερραίους, τονίζοντας ότι ο Στρεφέτσα είναι διαθέσιμος, ενώ και ο Ποντένσε θέλει να αγωνιστεί, έτσι ώστε να είναι εντελώς έτοιμος για το παιχνίδι της πρεμιέρας του Champions League με την Πάφο.

Τέλος, μίλησε για τον Γιάρεμτσουκ και για τις λεπτομέρειες της κατάστασής του, τονίζοντας ότι είναι εδώ και 40 μέρες εκτός προπονήσεων, κάτι που αναδεικνύει το πόσο σημαντική είναι η απόκτηση του Ταρέμι.

Ακούστε το ρεπορτάζ στο κανάλι του σταθμού στο YouΤube.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το πανό των φίλων του ΟΦΗ στο Πραγκρήτιο για τον δολοφονημένο οπαδό του ΠΑΟΚ

Με Νασιμέντο και επιστροφή Ποντένσε η 11άδα του Ολυμπιακού στην Κρήτη

Ατρόμητος: «Ξανά βροντερό ''παρών'' από τον 12ο παίκτη - Μόνο η θύρα 1 για τις ανάγκες των φίλων της ΑΕΚ»

Επέστρεψε ο Ντέσερς στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού - Χωρίς Ίνγκασον, Κυριακόπουλο, Πελίστρι η αποστολή με Παναιτωλικό

Αθανασίου: «Νίκη με Παναιτωλικό για να πάει με… αύρα στο πιο σπουδαίο ευρωπαϊκό του ματς τα τελευταία χρόνια»

Ηχηρό μήνυμα του Ατρόμητου κατά του σχολικού εκφοβισμού

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ πιθανόν να ξεκινήσει με Ελίασον ή Λιούμπιτσιτς αντί του Γκατσίνοβιτς στο Περιστέρι»

Νικολακόπουλος: «Δύσκολο γήπεδο το Παγκρήτιο για τον Ολυμπιακό, που όμως καίγεται για το ''διπλό''»

Τα «χρόνια πολλά» του Ολυμπιακού στον Μεντιλίμπαρ

Μπαντής: «Τίποτα δεν έχει μεγαλύτερη σημασία από την αξία της ανθρώπινης ζωής»