Την επιστροφή της στην Championship μετά από πέντε χρόνια εξασφάλισε η Τσάρλτον. H ομάδα του Νέιθαν Τζόουνς δεν ήταν καλύτερη, αλλά λύγισε με σκορ 1-0 την ανώτερη Λέιτον Όριεντ για να πάρει την άνοδο στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου!

Το παιχνίδι δεν διεκδικούσε ιδιαίτερες δάφνες ποιότητας, αφού η πίεση ήταν μεγάλη όπως και το διακύβευμα. Πολλές μονομαχίες, λιγοστές φάσεις και στο 31ο λεπτό η στιγμή της… έκρηξης στο «Γουέμπλεϊ». Ο Κίλεϊ έστησε λανθασμένα το τείχος και έδωσε το δικαίωμα στον Γκιλέσπι με ωραία φαλτσαριστή εκτέλεση να περάσει την μπάλα μέσα από αυτό και να τον νικήσει για το 1-0, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.



Η Λέιτον Όριεντ πήρε τα ηνία και μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, είχε για κορυφαίο παίκτη τον Μπράουν και τον Μπολ, αλλά οι συμπαίκτες τους δεν… τραβούσαν. Ευκαιρίες έφτιαξαν και μάλιστα αρκετές, έχοντας υπερτριπλάσιες τελικές (5-16) από τους αντιπάλους τους.

Ωστόσο, το γκολ του στόπερ της Τσάρλτον ήταν αυτό που έμελλε να κρίνει το τελικό αποτέλεσμα και την υπόθεση άνοδο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα... σάρωσε όλα τα βραβεία της Premier League για τον μήνα Σεπτέμβριο η Μπράιτον!

Μάντσεστερ Σίτι: Κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης ενοχής της

Premier League: Ο Γκρος νίκησε τον Κωστούλα και κέρδισε το βραβείο του παίκτη του μήνα

Αγγλική Ομοσπονδία για υπόθεση Σίτι: «Σημαντικές επιπτώσεις για την ακεραιότητα του αθλήματος»

Ρούι Πίντο: «Ο Ινφαντίνο γνώριζε από το 2014 τις παρατυπίες της Μάντσεστερ Σίτι»!

Απίστευτο: Δεύτερος παίκτης της Χαλ μέσα σε 3 εβδομάδες που τουμπάρει το αυτοκίνητό του κοντά στο προπονητικό κέντρο!

«Κορυφαίες ομάδες της Αγγλίας και η Ίντερ ενδιαφέρονται για τον Κωστούλα»

Teamtalk: Λίβερπουλ και Τότεναμ παρακολουθούν τον Τζολάκη

Στην αντεπίθεση η Etihad: Απειλεί ότι θα κινηθεί νομικά κατά της Premier League

Η εξομολόγηση Ρίτσαρντς για την ενοχή της Σίτι: «Απόλυτα συντετριμμένος, σπαρακτική αβεβαιότητα - Νιώθω θλίψη και θυμό»