Την άποψη ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να… κλέψει μία νίκη στη Βαρκελώνη στα πλαίσια της προημιτελικής φάσης της Ευρωλίγκας εξέφρασε ο Κώστας Τσαρτσαρής.

Ο πάουερ φόργουορντ του «τριφυλλιού» τόνισε πως θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στα δύο παιχνίδια κόντρα στη Μπαρτσελόνα για να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα και να κάνουν τα πράγματα εύκολα στο τρίτο παιχνίδι, στο οποίο θα έχουν και την υποστήριξη του κόσμου τους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην εφημερίδα “Real News”:

«Λένε ότι τα θαύματα γίνονται μια φορά στη ζωή και πριν δύο χρόνια πετύχαμε ένα από αυτά, ωστόσο και τώρα έχουμε τις δυνατότητες να διακριθούμε. Πρέπει να παίξουμε δυνατά, να τα δώσουμε όλα και να κλέψουμε ένα ματς στη Βαρκελώνη. Μετά, με τον κόσμο δίπλα μας, θα κάνουμε πιο εύκολα τα πράγματα. Ασφαλώς τώρα θα μας περιμένουν, όμως μπορούμε. Το κλειδί είναι να σπάσουμε την έδρα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η Ρεάλ υπέγραψε για δέκα χρόνια στην EuroLeague

«Πίσω στην ομάδα που έχτισε μια δυναστεία» - Η ανάρτηση της Euroleague για Ομπράντοβιτς και Παναθηναϊκό

Το πιο επιτυχημένο «αιώνιο» δίδυμο προπονητών: Ομπράντοβιτς και Μπαρτζώκας με τα περισσότερα βραβεία Coach of the Year!

GM Φενέρμπαχτσε: «Εμείς και η Εφές ζητήσαμε να μπει η Μπεσίκτας στην EuroLeague»

Ευρωλίγκα για Ομπράντοβιτς: «Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, όπου έχτισε δυναστεία και σήκωσε αμέτρητα τρόπαια»

Η Euroleague θυμήθηκε το σπουδαίο buzzer beater του Γκριγκόνις κόντρα στη Μονακό!

AS: «Η Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να υπογράψει το 10ετές συμβόλαιό της μέχρι τις 30 Ιουνίου»

Ευρωλίγκα: Σκέψεις για διεξαγωγή με μια ομάδα λιγότερη του χρόνου

«Στο EuroCup η Μονακό, τη θέση της στην Ευρωλίγκα παίρνει η Μπεσίκτας»!

«Να σηκώνεσαι κάθε φορά που πέφτεις»: Το βίντεο του Ολυμπιακού από τους πανηγυρισμούς για την Ευρωλίγκα!