Μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ο Τάσος Τσατάλης, υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, τόνισε πως δεν δέχεται να κατηγορείται η «Ένωση» για προπαγάνδα.

«Ακούμε τις τελευταίες μέρες, χθες και σήμερα, όσον αφορά στην επικοινωνία της ΠΑΕ ΑΕΚ για ατοπήματα και υιοθέτηση πρακτικών άλλων ομάδων. Αυτό μας έχει ενοχλήσει. Ο ρόλος μας είναι θεσμικός και το δικαίωμα να εκφραζόμαστε ελεύθερα υπάρχει. Δεν μπορούμε να ακούμε ότι χρησιμοποιούμε πρακτικές Ολυμπιακού. Αυτό δεν είναι κριτική, πηγαίνει προς την προπαγάνδα για να δημιουργηθούν εντυπώσεις. Η άποψη της ΑΕΚ δεν είναι υπεράνω κριτικής, αλλά απαιτεί να αντιμετωπίζεται με σεβασμό. Όταν μας βάζουν ακραίες ταμπέλες, είναι έλλειψη σεβασμού», τόνισε.

«Θα ήταν αστείο να πω κι εγώ κάτι εναντίον αυτού του Μέσου (σ.σ. bwinΣΠΟΡ FM 94,6). Όταν όμως μας ενοχλεί κάτι, τότε είναι ανάγκη να το εκφράσουμε. Τις απόψεις που εκφράζουμε για τη διαιτησία τις εκφράζουμε με επιχειρήματα. Το να λέμε ότι προσπαθούμε να κάνουμε το άσπρο-μαύρο δεν βγάζει πουθενά», πρόσθεσε.

Για τη μη αποβολή του Άμραμπατ στο ντέρμπι της Κυριακής είπε: «Δεν επικαλούμαστε τους κριτικούς διαιτησίας στην τηλεόραση. Όμως ο Κουτσιαύτης ανέφερε τι λέει ο κανονισμός. Ο κανονισμός δεν σηκώνει συζήτηση. Κατ’ εμέ κάνει λάθος ο Ντέμης Νικολαΐδης στον τρόπο που αντιμετωπίζει τη φάση. Δεν με ενδιαφέρει ο ρόλος που έχει υιοθετήσει το τελευταίο διάστημα, αλλά η ουσία της τοποθέτησής του. Αν κάποιος κάνει 3, 5 ή 2 φορές χέρι ασφαλώς και θα πάρει κάρτα, αλλά όχι στην προκειμένη περίπτωση με τον Άμραμπατ, όπως αναφέρεται στον κανονισμό».

Όσο για το πέναλτι που ακυρώθηκε στην τελευταία φάση του αγώνα είπε: «Έχουν δοθεί ανάλογα πέναλτι με αυτό που δεν δόθηκε στην ΑΕΚ. Είναι πολύ αμφίβολο αν βρήκε την μπάλα ο Παλάσιος, ενώ ο Αραούχο τη βρήκε σίγουρα. Δεν κουνάμε το δάχτυλο σε κανέναν. Απαντάμε, αμυνόμαστε στην ουσία, απέναντι σε έναν πόλεμο που δεχόμαστε. Η διαιτησία του Νταμπάνοβιτς μού προκάλεσε εκνευρισμό σε πάρα πολλές περιπτώσεις, με τις καθυστερήσεις του Μπρινιόλι, τα χέρια του Παλάσιος και άλλες φάσεις».

Τέλος, αναφορικά με παλαιότερη θέση της ΑΕΚ σχετικά με την απόσταση που έσκασε φωτοβολίδα κοντά στην εστία του Μπρινιόλι στο ματς της κανονικής περιόδου, ανέφερε: «Λεγόταν ότι η ΑΕΚ είχε ηθική υποχρέωση για την φωτοβολίδα στην εστία του Μπρινιόλι. Προς τιμήν του Παναθηναϊκού, δεν εκμεταλλεύτηκε την περίσταση. Όμως δεν γίνεται να εξισωθεί η υπόθεση αυτή με τα δοκάρια στο Περιστέρι, που δεν έχει καμία σχέση. Εμείς δεν είχαμε καμία πρόθεση να έρθουμε σε σύγκρουση με τον Παναθηναϊκό».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η ατάκα Έσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το αν η Αργεντινή μπορεί να ξαναφτάσει στην κορυφή του κόσμου

Το... έριξαν στο ποδοβόλεϊ οι παίκτες του ΠΑΟΚ - Πλάνα από την προπόνηση

Οι δικλείδες ασφαλείας του Παναθηναϊκού για τον Κρίστιανσεν και οι ειδικές εξετάσεις

Σαββόπουλος: «Ο Άρης θα το παλέψει όσο μπορεί για την επιστροφή του Μάνου Γκαρθία»

Τσορμπατζόγλου: «Επιβεβαιωμένο από παντού για Τάχα Άλι και ΠΑΟΚ – Δρομολογημένο και του Χατζηδιάκου»

Τσακίρης: «Πολύ μεγάλη η επιτυχία της ΑΕΚ με Γιόβιτς - Δεν νοσταλγεί το Μεξικό ο Πινέδα»

«Καυτός» Γιόβιτς, ορεξάτος Ζούμπκοφ - Πλάνα από την προπόνηση της ΑΕΚ

Πολύ κοντά στον Κρίστιανσεν ο Παναθηναϊκός, βρέθηκε σημείο επαφής με τη Λέστερ!

Αντύπας: «Πολύ κοντά σε Ρόκα και Στάνιτς ο Ολυμπιακός - Δεν προκύπτει κάτι για Άμραμπατ»

Δεσύλλας: «Tα δεδομένα για αριστερό μπακ στον Παναθηναϊκό - Πιθανό το ντεμπούτο του Ντε Φράι με Γκρασχόπερ»

TAGS: A.E.K.