Λευκός καπνός στην ΑΕΚ και αγωνία τέλος για τους οπαδούς της Ένωσης, με τους Μάριο Ηλιόπουλο και Ματίας Αλμέιδα να συνεχίζουν μαζί ενωμένοι τη συνεργασία τους μετά από πολύωρες συζητήσεις που είχαν.

Με παρέμβασή του στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, εξάλλου, ο υπεύθυνος γραφείου Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΚ, Τάσος Τσατάλης, θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα, που γράφτηκαν και ειπώθηκαν τις τελευταίες ημέρες.

Συγκεκριμένα, τόνισε πως ουδέποτε ζητήθηκαν εγγυήσεις από τον Ματίας Αλμέιδα στον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ, Μάριο Ηλιόπουλο, αντιθέτως, στην κουβέντα, που είχαν σε πολύ καλό κλίμα, αποσαφηνίστηκαν διάφορα πράγματα και κατέληξαν από κοινού σε κάποια θέματα, τα οποία και ξεκαθαρίστηκαν.

Αναφορικά με τον Χαβιέρ Ριμπάλτα, δε, ξεκαθάρισε πολλάκις πως ποτέ δεν είχε τεθεί θέμα αποχώρησής του από την ομάδα και πως το ραντεβού που είχε με τον Μάριο Ηλιόπουλο χθες ήταν στα πλαίσια της καθημερινής τους επαφής.

Τα όσα δήλωσε ο Τάσος Τσατάλης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6:

«Να κάνω μερικές διευκρινήσεις για πράγματα που έχουν γραφτεί και ειπωθεί αυτές τις ημέρες. Εκ μέρους της ΑΕΚ θέλω να αναφερθώ στο θέμα ότι δόθηκαν κάποιες εγγυήσεις στον Αλμέιδα. Τέτοιο θέμα δεν υπήρξε ποτέ, δεν υπήρξε θέμα ότι ζητήθηκαν εγγυήσεις.

Με βάση όσα έγιναν μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, είχαμε μια πολύωρη επαφή του Μάριου Ηλιόπουλου και του Ματίας Αλμέιδα σε τετ-α-τετ, είχαν την ευκαιρία να ξεκαθαρίσουν θέματα, που μπορεί να απασχολούσαν τον Αλμέιδα ή και τον ιδιοκτήτη. Αποσαφηνίστηκαν πράγματα, εξετάστηκαν λεπτομερώς, υπήρξε αλληλοκατανόηση και αποφάσισαν από κοινού να συνεχίσουν.

Όσον αφορά τον κύριο Ριμπάλτα, δεν είχε τεθεί ποτέ θέμα αποχώρησής του. Δεν υπήρξε κουβέντα για το μέλλον και τον ρόλο του στην ομάδα. Υπήρξε κουβέντα με τον Ηλιόπουλο πριν συναντηθεί με τον Αλμέιδα, στα πλαίσια, όμως, της καθημερινής τους επαφής και συζήτησης. Δεν υπάρχει ζήτημα και πρέπει να ξεκαθαριστεί αυτό. Όταν μιλάμε για εγγυήσεις, δεν βγαίνει ωραίο προς τα έξω, γιατί δεν ισχύει.

Έγινε πολλή συζήτηση για την αποσαφήνιση κάποιον πράγματων, κατέληξαν από κοινού σε κάποια πράγματα, που ξεκαθαρίστηκαν και αποφάσισαν από κοινού να προχωρήσουν. Δεν υπήρξε ποτέ θέμα Ριμπάλτα.

Σαφώς υπάρχουν θέματα, τέθηκαν μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό από τον Αλμέιδα. Υπήρξε μια συνάντηση, η διοίκηση έπρεπε να κινητοποιηθεί. Έγινε η κουβέντα με σκοπό την αποσαφήνιση κάποιων πραγμάτων σε πολύ καλό κλίμα, δεν τίθεται θέμα επ' αυτού. Προχωράμε ενωμένοι για την επίτευξη των στόχων. Ακατανόητα έχει ξεκινήσει φημολογία για τον Ριμπάλτα, ουδέποτε υπήρξε θέμα Ριμπάλτα».


Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ρέτσος: «Δείξαμε ότι το θέλαμε περισσότερο - Το χρειαζόμουν αυτό το γκολ»

Αλγουαθίλ: «Δίκαια φτάσαμε στη νίκη - Αφού αποβλήθηκε ο Σάλιακας, έπρεπε να γίνει το ίδιο και με τον Αντίνο»

Όλα τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στο Καραϊσκάκη

Βιντεοκλήση Μαρινάκη με Ρέτσο στα αποδυτήρια: «Κερδίσατε και τον Παναθηναϊκό και τον διαιτητή»

Νίστρουπ: «Ηλίθια ήττα, μεγάλη απογοήτευση - Ξεχνάμε τις 5 πρώτες αγωνιστικές, θα ξεχάσουμε και αυτό το ματς»

Φαν Ντρόνγκελεν: «Χάσαμε πολλές μονομαχίες, πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι»

Κάνγκουα: «Δεν παίξαμε καλά, είναι κάτι που βαραίνει τους πάντες - Θα δουλέψουμε και θα επανέλθουμε»

Ρέτσος: «Ήταν μεγάλη νίκη για την ομάδα, τη χρειαζόμασταν - Μου είχε πει ο Σάλιακας ότι δεν θα βάλω κεφαλιά, αλλά σουτ»

Μάριους: «Χαρούμενος για το πρώτο μου ντέρμπι, ξέρουμε ότι έχει ιδιαίτερη σημασία»

Παναγιώτης Ρέτσος: Αρχηγός με όλη τη σημασία της λέξης - Tα τρομερά στατιστικά του στο ντέρμπι!

TAGS: A.E.K.