Χάρη στα γκολ των Φαν ντερ Γκουν (9’) και Ντουπλάν η Ουτρέχτη πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Τβέντε, επικρατώντας με σκορ 2-0, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για την έξοδο στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Πλέον οι φιλοξενούμενοι απομένει να «καθαρίσουν» και τυπικά το ευρωπαϊκό εισιτήριο στον επόμενο παιχνίδι που θα γίνει στην έδρα τους.

Στο ματς παραμονής – υποβιβασμού η Ρόντα πήρε «λευκή» ισοπαλία στο Ρότερνταμ απέναντι στη Σπάρτα και περιμένει τον επαναληπτικό που θα γίνει στην έδρα της για να κάνει ακόμη ένα βήμα για την παραμονή στην μεγάλη κατηγορία του ολλανδικού πρωταθλήματος και την επόμενη σεζόν.

Αν πάρει την πρόκριση η ομάδα του Ρουντ Μπρόουντ, θα συναντήσει στην τελευταία φάση πιθανότατα την Go Ahead Eagles που πέρασε πανηγυρικά από την έδρα της Φόλενταμ με σκορ 3-0 και μετέτρεψε τη ρεβάνς σε τυπική διαδικασία.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πρωταθλήτρια η Αϊντχόφεν για τρίτη σερί χρονιά - Πλησιάζει… απειλητικά τον Άγιαξ!

Μασκοφόροι οπαδοί της Τσβόλε δεν επέτρεψαν την έναρξη του αγώνα με την Γκόου Αχεντ Ινγκλς

Επική νίκη για Αϊντχόφεν, πήρε το ντέρμπι τετράδας με Αγιαξ η Τβέντε

Αποσύρεται από τη δράση κι αναλαμβάνει προπονητής στη Σπάρτα Ρότερνταμ ο Ντε Γκούζμαν

Απίστευτα πράγματα στην Ολλανδία: Η Τέλσταρ που παλεύει για παραμονή νίκησε δεύτερη φορά την πρωτοπόρο Αϊντχόφεν!

Πήρε βαθμό-χρυσάφι στο ντέρμπι και κράτησε το προβάδισμα για τη 2η θέση η Φέγενορντ

Οπαδοί του Άγιαξ έκοψαν την κυκλοφορία σε αυτοκινητόδρομο για να αποθεώσουν την αποστολή του «Αίαντα»!

Σκόραρε ξανά ο Λημνιός, αλλά δεν ήταν αρκετό για τη Φορτούνα Σιτάρντ

Χαμός στην τελευταία προπόνηση της Φέγενορντ πριν το De Klassieker κόντρα στον Άγιαξ

Υπέστη ρήξη χιαστών ο Σορετίρε - Τα περαστικά του ΠΑΟΚ