Κινήσεις για την ενίσχυσή του στον άσο φαίνεται πως κάνει ο Παναθηναϊκό.

Λίγα 24ωρα μετά θέμα που βγήκε στην επιφάνεια με τον τερματοφύλακα του ΑΠΟΕΛ (και πρώην των Ολυμπιακού, Ηρακλή), Ούρκο Πάρντο, υπάρχει δημοσίευμα στο οποίο γίνεται λόγος για τον Σωκράτη Διούδη.

Σύμφωνα με τη «Sportday» οι «πράσινοι» εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του 23χρονου πορτιέρο που ανήκει στην Κλαμπ Μπριζ από το 2014 και φέτος έκανε πολύ καλή σεζόν, αγωνιζόμενος στον Πανιώνιο ως δανεικός. Ο πρώην παίκτης του Άρη έκανε 18 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και τρεις στο Κύπελλο, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις.

Ο μόνος σίγουρος στο ρόστερ του «τριφυλλιού» για τη θέση κάτω από τα δοκάρια μοιάζει ο Λουκ Στιλ που ήταν βασικός και φέτος, καθώς δύσκολα θα ανανεωθεί η συνεργασία με τον Στέφανο Κοτσόλη, ενώ οι Οδυσσέας Βλαχοδήμος και Νίκος Γιαννακόπουλος έδειξαν ότι έχουν… δρόμο ακόμη μέχρι να βρεθούν σε κατάσταση να προσφέρουν. Πάντως, πήραν λίγες ευκαιρίες, με τον Αντρέα Στραματσόνι να δείχνει ότι δεν τους έχει στο μυαλό του ως πρώτες επιλογές.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΚ: Σάρωσε ο Κοϊτά στην ψηφοφορία για τον παίκτη του μήνα στη Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Δεν διέκρινα χαλαρότητα στη Λεωφόρο, αλλά... - Στο top-3 των MVP της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα ο Στρακόσα»

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός πρέπει κάποια στιγμή να πάρει το μάθημά του στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ»

Αθανασίου: «Σπουδαία εμφάνιση του Τετέι απέναντι στην ΑΕΚ - Ο Παναθηναϊκός δεν βοηθά τους παίκτες του να εξελιχθούν»

Τσορμπατζόγλου: «Να φανεί ότι ο ΠΑΟΚ πήρε την απαραίτητη ψυχολογία που είχε τόσο μεγάλη ανάγκη»

Σταματέλος: «Ο Ολυμπιακός την Κυριακή πρέπει να κάνει κάτι που δεν έχει ξανακάνει»

Δεσύλλας: «Μετά το τέλος της σεζόν οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό»

Κετσετζόγλου: «Η ΑΕΚ παραμένει στην καλύτερη κατάσταση απ’ όλους - Το παιχνίδι που έρχεται είναι το κρισιμότερο όλων»

Καλαμάτα: Δεν προκύπτουν τα περί συμφωνίας με τον Ροζ

Σταθόπουλος στη Δίκη: «Λογική η κριτική στον Μεντιλίμπαρ»