Στο... ραντάρ της Μπαρτσελόνα έχει μπει ο Φελίπε Κουτίνιο της Λίβερπουλ, σύμφωνα με την καταλανική «Sport».

Συγκεκριμένα, ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Ρόμπερτ Φερνάντεζ, θα βρεθεί στο «Μαδριγάλ» για την αναμέτρηση των «ρεντς» με την Βιγιαρεάλ για να δει από κοντά τον Βραζιλιάνο άσο.

Παράλληλα, οι «μπλαουγκράνα» θα τσεκάρουν και τον Ντένις Σουάρες, ο οποίος ανήκει στα «κίτρινα υποβρύχια», όμως η «Μπάρτσα» έχει δικαίωμα επαναγοράς.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο 23χρονος εξτρέμ δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2020 και αν θελήσουν να τον αποκτήσουν οι Καταλανοί θα πρέπει να καταβάλουν αρκετά εκατομμύρια στην ομάδα του Κλοπ.

Τη φετινή σεζόν ο Κουτίνιο έχει αγωνιστεί σε 37 αναμετρήσεις της Λίβερπουλ, μετρώντας σε 12 γκολ και έξι ασίστ, δείχνοντας πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα του Μερσεσάιντ.

Επιμέλεια: Φανούρης Ροδίτης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Εκνευρισμός και… έρευνα της Μπαρτσελόνα για τους τραυματισμούς Ραφίνια με Βραζιλία

Η UEFA επιβεβαίωσε τις κινήσεις της Ρεάλ για την υπόθεση «Νεγκρέιρα», με τις δωροδοκίες της Μπαρτσελόνα

Ο Εμπαπέ παρέλαβε το Χρυσό Παπούτσι του Μουντιάλ και ο Κουρτουά τον... ψηφίζει για τη Χρυσή Μπάλα

Ξανά στο προσκήνιο η υπόθεση Νεγκρέιρα - Η Ρεάλ έστειλε 50.000 σελίδες στην UEFA!

Ρεάλ Μαδρίτης: Πιθανό το ενδεχόμενο ο Έντρικ να αποχωρήσει δανεικός τον Ιανουάριο

Η αλήθεια γύρω από τον Λαουτάρο και τις «ματιές» της Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι

Η Ισπανία πετάει στο γήπεδο, αλλά… μένει πίσω στο ταμείο

Πουλάει Ντε Γιονγκ η Μπαρτσελόνα - Πόσο κοστολογείται ο Ολλανδός

Απίθανος Καθόρλα: Υποδέχτηκε σαν οπαδός το πούλμαν της Οβιέδο και στο τέλος πανηγύρισε μέσα στο γήπεδο!

Μπαένα για Μουρίνιο: «Διαμαρτύρεται μόνο επειδή έχασε, η κίνησή του έδειξε την αδυναμία του να δεχθεί την ήττα»